Τετάρτη, 04 Απριλίου 2012 17:30

«Έσκασε» και έφυγε ο Π. Κουτσογιαννόπουλος;

«Έσκασε» και έφυγε ο Π. Κουτσογιαννόπουλος;

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΣΙΑΝΗ

«Κούνησε μαντίλι» από τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας ο διευθυντής του νομικού προσώπου, Παναγιώτης Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος με σημερινή απόφαση του δημάρχου, Παναγιώτη Νίκα, ορίστηκε αναπληρωτής προϊστάμενος στη Διεύθυνση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε αυτή η μετακίνηση, για την οποία πάντως από τη δημοτική αρχή δε γίνεται καμία αναφορά. Πολλοί ωστόσο εκτιμούν ότι ο Παναγιώτης Κουτσογιαννόπουλος δεν άντεξε άλλο την πίεση στο Φορέα, όπου τα λεφτά ίσα που φτάνουν για τη μισθοδοσία του προσωπικού, ενώ ο Δήμος αρνείται επί χρόνια να καταβάλλει το ποσό που υποχρεούται για την κάλυψη διαφόρων λειτουργικών δαπανών, όπως για τα καύσιμα, για το κολυμβητήριο κ.λπ. Επιπλέον δε πολλά συνεχίζουν να λέγονται για εκκρεμότητες, που ενδεχομένως εξακολουθούν να υπάρχουν με την οικονομική διαχείριση του πρώην Αθλητικού Φορέα. Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Κουτσογιαννόπουλος ήταν στενός συνεργάτης του δημάρχου και πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου.
Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η απόφαση για τον ορισμό νέας διευθύντριας στον Φορέα δεν έχει αναρτηθεί ακόμη στο «Διαύγεια», παρότι έχει ξεκινήσει ήδη να υπογράφει αποφάσεις. Η νέα διευθύντρια είναι η Γεωργία Μπιτσιάνη.
Στ.Μ.