Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 04:10

Ο Κουτσούλης «έφαγε» τον Νίκα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

Ο Κουτσούλης «έφαγε» τον Νίκα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο πρώην δήμαρχος, Γιώργος Κουτσούλης, ορίστηκε από το υπουργείο Παιδείας πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, κάτι που ενόχλησε πάρα πολύ τον νυν δήμαρχο και πρώην πρόεδρο του συγκεκριμένου νομικού προσώπου, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος μίλησε για «καρατόμησή» του από την πρώην υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, και για «κομματική πολιτική».

«Αν μπορούσαν θα με έκοβαν και από δήμαρχο», σχολίασε ο κ. Νίκας, ενώ επισήμανε ότι διατύπωσε τη δυσφορία του γι’ αυτήν την απόφαση στον νυν υπουργό Παιδείας, Γιώργο Μπαμπινιώτη.
Πάντως, ο κ. Νίκας τόνισε ότι άφησε μεγάλο έργο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη και ειδικότερα σημείωσε ότι εκείνος τη μετέφερε από την πλατεία Υπαπαντής, όπου - όπως σχολίασε - δεν πατούσε άνθρωπος, στο Πνευματικό Κέντρο, πετυχαίνοντας πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα αναγνωστών. Επίσης, σημείωσε ότι ο ίδιος έκανε τη βιβλιοθήκη ηλεκτρονική, εκείνος εξασφάλισε εξοπλισμό και εκείνος παρακίνησε εθελοντές για την υποστήριξη της λειτουργίας της, δεδομένου ότι δεν διαθέτει μόνιμο προσωπικό.
Στ.Μ.