Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 03:23

Προεκλογική ομιλία Αλέξη Τσίπρα το βράδυ στην πλατεία της Καλαμάτας

Προεκλογική ομιλία Αλέξη Τσίπρα το βράδυ στην πλατεία της Καλαμάτας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ
Στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας θα μιλήσει απόψε, στις οκτώμισι, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ το μεσημέρι, στις 12, θα παρουσιαστούν οι επτά υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

Με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα εγκαινιάζονται οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα, αν και είναι ακόμη άγνωστο εάν ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από άλλα κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ θεωρείται απίθανο να διοργανώσει προεκλογική συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο, αντίθετα ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται ότι θα έρθει. Το ΚΚΕ διοργανώνει μεγάλη κινητοποίηση για τον γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και υπάρχουν σκέψεις να μην πραγματοποιήσει και κεντρική προεκλογική εκδήλωση. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ και ο Φώτης Κουβέλης της Δημοκρατικής Αριστεράς έχουν έρθει στην Καλαμάτα σχετικά πρόσφατα και ίσως δεν προλαβαίνουν να ξανάρθουν.
Όσο για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, η τοπική εκλογική επιτροπή έχει προτείνει να συγκροτηθεί μεταξύ των εξής υποψηφίων: Γιάννης Ασημακόπουλος, Νώντας Βουδούρης, Κώστας Γκόνης, Κώστας Ζαφειράκης, Μπάμπης Καλογερόπουλος, Βαγγέλης Μάινας, Ιωάννα Μαραβελή, Θανάσης Μπούζας, Νίκος Πατσαρίνος, Θανάσης Πετράκος, Δημήτρης Σιψάς, Δημήτρης Σοφρωνάς, Αλέξης Χαρίτσης και Έλενα Ψαρρέα.