Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 02:52

Νοσοκομεία θα κλείσουν μετά τις εκλογές, αποκαλύπτει το ΚΚΕ ότι ανήγγειλε ο Α. Λοβέρδος

Νοσοκομεία θα κλείσουν μετά τις εκλογές, αποκαλύπτει το ΚΚΕ ότι ανήγγειλε ο Α. Λοβέρδος

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
Το κλείσιμο νοσοκομείων μετά από τις εκλογές, αποκαλύπτει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ, ότι ανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ σε σχόλιό της επιτίθεται με σφοδρότητα στον υπουργό Υγείας, στο κόμμα του το ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία και καλεί το λαό να παλέψει για αποκλειστικά δημόσια και υψηλού επιπέδου υγεία. Πάντως η κομματική οργάνωση αποφεύγει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την υπόθεση των προμηθειών υλικών για συγκεκριμένη κλινική, που φέρεται να ζημίωσαν οικονομικά το Νοσοκομείο, ενδεχομένως προς όφελος συγκεκριμένου γιατρού ή γιατρών.
Ειδικότερα, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ υπογραμμίζει: «Το λιγότερο προκλητικός ο Υπουργός Υγείας στην επίσκεψή του στο νοσοκομείο. Εν ολίγοις επανέλαβε το τρομοκρατικό δίλημμα ότι οι Ευρωπαίοι περιμένουν το αποτέλεσμα των εκλογών για να «συνεχίσουν να μας δίνουν λεφτά» και ανήγγειλε το κλείσιμο νοσοκομείων από την επομένη των εκλογών. Ο λαός της Μεσσηνίας να στείλει στα τσακίδια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και αναχώματα και να υπερψηφίσει το ΚΚΕ για να βάλει φρένο στην κατρακύλα. Να χαλάσει τα σχέδια των Ευρωπαίων που με τους Έλληνες καπιταλιστές πετσόκοψαν το λαϊκό εισόδημα και ετοιμάζουν και νέα μέτρα από Ιούνη. Να παλέψει για υψηλού επιπέδου δωρεάν και δημόσια αποκλειστικά Υγεία για να μην κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα νοσοκομεία».