Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 02:17

Στην Καλαμάτα το απόγευμα ο Πάνος Καμμένος

Στην Καλαμάτα το απόγευμα ο Πάνος Καμμένος

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Στην Καλαμάτα αναμένεται το απόγευμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, που περιοδεύει στην Πελοπόννησο με το λεωφορείο του κόμματος. Στις έξι το απόγευμα, εάν τηρηθεί το πρόγραμμα, ο Πάνος Καμμένος θα φτάσει στο Δημαρχείο και θα συναντήσει το δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος έχει ζητήσει να τον επισκεφθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί που θα έρθουν στην Καλαμάτα κατά την προεκλογική περίοδο.

Ακολούθως, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα μεταβεί στο Επιμελητήριο, όπου θα συζητήσει με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων για τα θέματα της περιοχής.
Ο Πάνος Καμμένος θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Πάτρα, θα μεταβεί ακολούθως στον Πύργο, μετά θα έρθει Καλαμάτα και το βράδυ θα είναι στη Σπάρτη.
Υποψήφιοι βουλευτές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη Μεσσηνία είναι οι: Παναγιώτης Γεωργόπουλος απόστρατος αξιωματικός, Δημήτρης Γιαννόπουλος ελεύθερος επαγγελματίας, Μαρία Γρηγοράκη άνεργη, Παυλία Μουνδρέα άνεργη, Δημήτρης Μπαρμπετσέας αγρότης, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος συνταξιούχος δημοσίου, πρώην δήμαρχος Μεσσήνης, και Χρήστος Σταματόπουλος δικηγόρος.