Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 22:23

Η Ελλάδα παραδομένη στην ξένη κατοχή, τόνισε από την Καλαμάτα ο Πάνος Καμμένος

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας υποδέχεται τον Πάνο Καμμένο, ενώ διακρίνεται ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Σταματόπουλος Ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας υποδέχεται τον Πάνο Καμμένο, ενώ διακρίνεται ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Σταματόπουλος

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με ένα πούλμαν «ντυμένο» με το σήμα του κόμματος και με το σύνθημα «Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες», αλλά και με εξοργιστική καθυστέρηση τριών ωρών σχεδόν, έφτασε μετά τις οκτώμισι το βράδυ στην Καλαμάτα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Πρώτος του σταθμός ήταν το Δημαρχείο, όπου τον ανέμενε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος έχει ζητήσει να τον επισκεφθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί που θα έρθουν στην Καλαμάτα, προκειμένου να τους εκθέσει τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης και της περιοχής.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας και συνάντηση με τον πρόεδρο, Δημήτρη Αδαμόπουλο, ενώ ενδιάμεσα ο Πάνος Καμμένος περπάτησε στον πεζόδρομο της Αριστομένους, όπου μίλησε με περαστικούς και καταστηματάρχες.
Σε δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος μίλησε για κατοχή της Ελλάδας από τους δανειστές τοκογλύφους και την τρόικα και τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αγωνιστούν για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.
Ο δήμαρχος τον υποδέχτηκε με φιλόξενη διάθεση και αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που υπογράμμισε ότι αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση, εξαιτίας της περικοπής των χρηματοδοτήσεών της κατά 50% αλλά και του Καλλικράτη, σημειώνοντας ότι αυτός έχει δημιουργήσει και εθνικά προβλήματα, προσθέτοντας όμως ότι «γι’ αυτά δεν πρέπει να μιλάμε μεγαλόφωνα»! Όσον αφορά στην Καλαμάτα, ο δήμαρχος υποστήριξε ότι η πόλη βρίσκεται σε θετική και αισιόδοξη κατάσταση. Τέλος, αναφερόμενος στη χώρα μίλησε για εξευτελισμό και υποτίμηση της αξιοπρέπειάς της, ενώ ευχήθηκε στον Πάνο Καμμένο «καλή δύναμη σε ό,τι έχεις αναλάβει για την πατρίδα και τον τόπο, για τον οποίο όλοι αγωνιζόμαστε».
Ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος σε όσα είπε ο δήμαρχος για εξευτελισμό της χώρας και για υποτίμηση της αξιοπρέπειάς της, τόνισε ότι αυτά είναι αποτελέσματα της παράδοσης της Ελλάδας στους δανειστές τοκογλύφους και στην τρόικα και υπογράμμισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «θα σταματήσουμε την ξένη κατοχή».
Τέλος, ο δήμαρχος προσέφερε στον Πάνο Καμμένο δώρα, ενώ στην επίσκεψη παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θόδωρος Μπρεδήμας, που δεν υιοθέτησε τις απόψεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ωστόσο τον καλωσόρισε και τόνισε ότι οι λαός θα τους κρίνει όλους την επόμενη Κυριακή.
Σε δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο σημείωσε ότι η «Μεσσηνία κρατά ψηλά το εθνικό φρόνημα, αρχές και αξίες. Αρχές και αξίες που και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρεσβεύουν, για την απελευθέρωση της χώρας. Σε μια εποχή που όλα ρυθμίζονται από το μνημόνιο, από τους δανειστές, από τους τραπεζίτες. Βρισκόμαστε εδώ για να στείλουμε το μήνυμα ότι οι έλληνες δεν πρόκειται να δεχτούμε ποτέ να υποκύψουμε σε διαταγές οι οποίες οδηγούν στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Δεν υπάρχουν ανταλλάγματα για την εθνική κυριαρχία της χώρας, δεν υπάρχουν ανταλλάγματα για την ελευθερία των Ελλήνων. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, χρειάζεται αλλαγή του κράτους μας. Αλλά αυτά είμαστε ικανοί να τα κάνουμε μόνοι μας οι Έλληνες. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προχωρούμε σε αυτή την πορεία μεγαλώνοντας. Το ρυάκι που είμαστε γίνεται τσουνάμι, το οποίο οδηγεί στη ανατροπή της μεταπολίτευσης, που έχει οδηγήσει να έχουμε μια συγκυβέρνηση κομμάτων, που πρέσβευαν άλλες αρχές όταν ιδρύθηκαν, ενώ σήμερα εκτελούν πιστά τις εντολές της τρόικας. Εμείς εκτελούμε τις εντολές του ελληνικού λαού και θα συνεχίσουμε να τις εκτελούμε.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους υποψηφίους των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Νομό Μεσσηνίας για τον αγώνα που κάνουν και δίνω τη διαβεβαίωση ότι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Μεσσηνία και η Καλαμάτα αποτελούν πρώτη προτεραιότητα».
Στ.Μ.