Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 18:46

Οι υποψήφιοι του «Όχι» ζητούν τη στήριξη των ψηφοφόρων

Εμμανουήλ Κλαμπατσέας, Φωτεινή Κελεπούρη-Φουντουλάκη, Σωτήριος Κοντοράβδης, Σταυρούλα Δαμήλου-Κοτσιφάκη, Κωνσταντίνος Μαλιώτης και Αθανάσιος Γάττος  Εμμανουήλ Κλαμπατσέας, Φωτεινή Κελεπούρη-Φουντουλάκη, Σωτήριος Κοντοράβδης, Σταυρούλα Δαμήλου-Κοτσιφάκη, Κωνσταντίνος Μαλιώτης και Αθανάσιος Γάττος

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 
Δ. ΚΑΖΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τη στήριξη των ψηφοφόρων ενάντια στην εξάρτηση και την κατοχή από τους δανειστές, την τρόικα και τα μνημόνια, ζητούν οι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας με το ψηφοδέλτιο «Όχι», που στηρίζεται από το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο του Δημήτρη Καζάκη και άλλες δυνάμεις.

Την Παρασκευή στις οκτώ το βράδυ οι υποψήφιοι του «Όχι» θα πραγματοποιήσουν προεκλογική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, όπου θα γίνει και πανελλαδική διαδικτυακή συνομιλία με τον Δημήτρη Καζάκη.
Οι υποψήφιοι βουλευτές του «Όχι» είναι οι Αθανάσιος Γάττος (ελεύθερος επαγγελματίας), Σταυρούλα Δαμήλου-Κοτσιφάκη (φυσικός), Γεώργιος Δημητρακόπουλος (αξιωματικός ΠΝΕΑ), Φωτεινή Κελεπούρη-Φουντουλάκη (συνταξιούχος), Εμμανουήλ Κλαμπατσέας (αρχιτέκτων), Σωτήριος Κοντοράβδης (επιχειρηματίας) και Κωνσταντίνος Μαλιώτης (μηχανικός αυτοκινήτων).
Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν: «Το ψηφοδέλτιο του ΟΧΙ είναι ενωτικό κάλεσμα ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο. Ξεπεράσαμε το φόβο και την προκατάληψη και συναντηθήκαμε στο Σύνταγμα και τις πλατείες της Ελλάδας. Πετάξαμε μακριά τις ταμπέλες του αριστερού και του δεξιού, του υπαλλήλου και του εργάτη, του εργοδότη και του εργαζομένου και αντισταθήκαμε στην Τρόικα, στην κατοχή και τους δωσίλογους. Κοιτάξαμε πίσω πολύ την ιστορία μας και τις ρίζες μας και μπροστά, στο μέλλον των παιδιών μας. Πιάσαμε το νήμα από ΄κει που κόπηκε το ΄21 και το ΄40 και είπαμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να τελειώσουμε τη δουλειά που έμεινε στη μέση. Να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από την εξάρτηση και την κατοχή, να βγάλουμε από το λαιμό μας τη θηλιά του χρηματοπιστωτικού συστήματος, να δείξουμε το δρόμο και στους άλλους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου. Ο διχασμός μας η δύναμή τους, η ενότητα ...το όπλο μας».