Τετάρτη, 02 Μαϊος 2012 16:52

Στους Αγίους Αποστόλους η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Τζαμουράνης, Δονάτος Νίκου, Παρασκευάς Διονυσόπουλος και Χρηστίνα Λαδά Οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Τζαμουράνης, Δονάτος Νίκου, Παρασκευάς Διονυσόπουλος και Χρηστίνα Λαδά

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ
Αύριο Πέμπτη, στις 8:30 το βράδυ, στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή). Θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος («Καθημερινή» και «Πριν») Γιάννης Ελαφρός, που είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι επτά υποψήφιοι βουλευτές της Μεσσηνίας.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι Στάθης Γιακουμής, Χρηστίνα Λαδά, Γαρυφαλλιά Καπετανάκη, Παναγιώτης Κάτσαρης, Δονάτος Νίκου, Παρασκευάς Διονυσόπουλος και Γιώργος Τζαμουράνης.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σε σχετική ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει ότι «υπάρχει άλλος δρόμος από τον χρεοκοπημένο καπιταλισμό: Παύση πληρωμών και διαγραφή του χρέους, έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ, εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο, αναδιανομή του πλούτου και αξιοποίηση των συλλογικών παραγωγικών δυνάμεων με βάση τις ανάγκες μας και όχι το κέρδος».