Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 17:42

Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο Μανόλης Αγγελάκας

Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο Μανόλης Αγγελάκας

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 
Τ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Μανόλης Αγγελάκας, πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας, είναι ο νέος γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, στη θέση του Μεσσήνιου Τάσου Αποστολόπουλο, ο οποίος «κόπηκε».

Τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης μοίρασαν τις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας, παίρνοντας η Ν.Δ. τις τέσσερις, το ΠΑΣΟΚ τις δύο και η ΔΗΜΑΡ τη μία.
Σημειώνεται ότι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής γενικός γραμματέας στη θέση του Ηλία Λιακόπουλου τοποθετήθηκε ο Μεσσήνιος πρώην δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Καλογερόπουλος (Ν.Δ.).
Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας παρέμεινε η Πόπη Γερακούδη (ΠΑΣΟΚ), στην Ήπειρο-Δυτική Μακεδονία στη θέση της  Δήμητρας Γεωργακοπούλου αναλαμβάνει ο, μετακινηθείς από το ΠΑΣΟΚ στη Δημοκρατική Αριστερά, βουλευτής Πέλλας Ηλίας Θεοδωρίδης, στη Μακεδονία-Θράκη στη θέση του Θύμιου Σώκου μετακινείται ο μέχρι σήμερα γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θ. Καρούντζος (ΠΑΣΟΚ), στο Αιγαίο στη θέση του Φώτη Χατζιμιχάλη η πρώην βουλευτής Λέσβου της ΝΔ Χρ.  Καλογήρου και στην Κρήτη στη θέση του Θ. Καρούντζου ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γ. Δεικτάκης, (τη θέση του οποίου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά τη συμφωνία με τη Ντ. Μπακογιάννη, πήρε ο Λ. Αυγενάκης).