Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 10:49

“Διαζύγιο” από Ν.Δ. σε Τατούλη αλλά τα “παιδιά” τους θέλουν μαζί…

“Διαζύγιο” από Ν.Δ. σε Τατούλη αλλά τα “παιδιά” τους θέλουν μαζί…

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ “ΤΑΤΟΥΛΙΚΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ”… 
Στους Νεοδημοκράτες και τους “Τατουλικούς Νεοδημοκράτες” διχάζεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά και τη χθεσινή δήλωση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Λευτέρη Αυγενάκη, από την Τρίπολη, ότι ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, “μάλλον δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και τη στρατηγική της Ν.Δ.”. Μετά την παραπάνω δήλωση “διαζυγίου” από τον γραμματέα του κόμματος, νεοδημοκράτες αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι έκαναν κοινή γραπτή δήλωση, στην οποία υπογραμμίζουν τη στήριξή τους τόσο προς τη Ν.Δ. όσο και προς τον Πέτρο Τατούλη…

“Η Νέα Δημοκρατία πορεύεται σε μία οδό που έχει χαραχτεί από την κεντρική μας διοίκηση και αυτή η στρατηγική διαμορφώνεται και λειτουργεί και εφαρμόζεται σε όλη την επικράτεια συστηματικά”, δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης που συντόνισε σύσκεψη αυτοδιοικητικών αξιωματούχων στελεχών της Ν.Δ. στην Τρίπολη. Και όπως συνέχισε, “απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, ο κ. Τατούλης μάλλον δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και τη στρατηγική της Ν.Δ. Στο χέρι του είναι, στο χέρι των στελεχών της Περιφέρειας είναι, να δείξουν δείγματα τέτοια ώστε να γίνει κατανοητό πλέον ότι δεν υπάρχουν δύο στρατηγικές αλλά μία ενιαία και ένα πνεύμα συνεργασίας. Και βεβαίως εφαρμογή πολιτικών που προσφέρουν και θα προσφέρουν στον τόπο και στους πολίτες".

“Στηρίζουμε τον Περιφερειάρχη όσο στηρίζουμε και την ηγεσία της ΝΔ”

Από την πλευρά τους αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι μέλη της Νέας Δημοκρατίας προέβησαν το βράδυ στην εξής γραπτή κοινή δήλωση: “Έχοντας ως προσωπικές παρακαταθήκες τους πολυετείς αγώνες για την παράταξη της ΝΔ, και συμμεριζόμενοι απόλυτα τις αρχές και τις αξίες της, που αποτελούν τη βάση για ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, και με βαθιά την πίστη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αυριανός πρωθυπουργός μπορεί να φέρει εις πέρας ένα τέτοιο έργο, δηλώνουμε απερίφραστα ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στελέχη πρώτης γραμμής για τη ΝΔ στην Πελοπόννησο. Στελέχη που εγγυόμαστε ταυτόχρονα τον άρρηκτο δεσμό του κόμματος με την κοινωνία, με την οποία βρισκόμαστε σε διαρκή, ειλικρινή και έντιμη σχέση.

Δηλώνουμε ταυτόχρονα ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αυτοδιοικητική μας παράταξη, την «Νέα Πελοπόννησο», της οποίας είμαστε εκλεγμένοι κι εκλεγμένες σύμβουλοι και Αντιπεριφερειάρχες, και με την οποία συστρατευθήκαμε στη βάση αρχών και σχεδίων που δημιουργούν συνθήκες ευημερίας και προόδου για όλη την Πελοπόννησο αλλά και για κάθε χωριό, πόλη και επαρχία που εκπροσωπούμε ο καθένας από εμάς.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία και ο ειλικρινής διάλογος στην πολιτική δημιουργούν εκείνη την συνθήκη εντιμότητας που δένει όλους εμάς με την ηγεσία της παράταξης. Τόσο της κομματικής μας, όσο και της αυτοδιοικητικής μας. Στηρίζουμε το έργο μας στην Πελοπόννησο υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη μας Πέτρου Τατούλη, όσο στηρίζουμε με το έργο μας την ηγεσία της ΝΔ.

Η παράταξη είμαστε όλοι μαζί και όχι αυτοί ή εμείς. Η τακτική του διχασμού δεν χωρά στη παράταξη της ΝΔ. Στην Πελοπόννησο είμαστε όλοι μαζί. Και ας μην το αγνοεί κανείς αυτό.

Τζανετέα Ντία – Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας,

Παναγιωτοπούλου Ελένη – Αντιπεριφερειάρχης και μέλος ΔΣ ΕΝ.Π.Ε.,

Γκίκας Αθανάσιος – Αντιπεριφερειάρχης,

Μπούζα Αντωνία – Αντιπεριφερειάρχης,

Γκούνης Αποστόλης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Καρράς Παναγιώτης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Κατσίρης Γιάννης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Παπαφωτίου Απόστολος - πρώην Αντιπεριφερειάρχης – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Πετρίτσης Γεώργιος – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Πισιμίσης Αθανάσιος – Περιφερειακός Σύμβουλος,

Σιδέρης Βασίλης – πρώην Αντιπεριφερειάρχης – Περιφερειακός Σύμβουλος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ