Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 23:38

Σφυροκόπημα Τατούλη σε Μαντά: “Πολιτικός αχυράνθρωπος”, “κομιστής μέσου μαζικής ενημέρωσης”

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ 
Όχι μόνο δεν χαμήλωσε τους τόνους ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σχετικά με όσα ανέφερε για τον Περικλή Μαντά, ότι δηλαδή του ζητούσε να δώσει μαύρο χρήματα σε ιδιοκτήτη Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης, μετά την ανακοίνωση του δεύτερου ότι θα τον στείλει στην δικαιοσύνη ως κοινό συκοφάντη, αλλά συνεχίζει την επίθεση χαρακτηρίζοντάς τον ως “πολιτικό αχυράνθρωπο” και “κομιστή μέσου μαζικής ενημέρωσης”...

Σε ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής, μετά την ανακοίνωση του Περικλή Μαντά για την προσφυγή του στη δικαιοσύνη για όσα συκοφαντικά ανέφερε εναντίον του ο περιφερειάρχης, σημειώνονται τα εξής:

“Είναι γνωστό σε όλους τους Μεσσήνιους πολίτες ότι ο πολιτικά ετερόφωτος κ. Περικλής Μαντάς λειτουργεί ως «πολιτικός αχυράνθρωπος» που εκτελεί «εντολές των αφεντικών του».

Αυτή και μόνο είναι η αιτία της πολιτικής του «κωλοτούμπας», καθώς, ενώ ως Αντιπεριφερειάρχης υμνούσε δημόσια το έργο της περιφερειακής αρχής και το πολιτικό κύρος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, στη συνέχεια, «εκτελώντας εντολές», ακυρώνει ο ίδιος τον εαυτό του και κατασυκοφαντεί, υβρίζει και λασπολογεί με χυδαία ψέματα την περιφερειακή αρχή και κυρίως τον Πέτρο Τατούλη.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Μαντά ότι «δεν έφυγε μόνος» του από την περιφερειακή αρχή, όπως αρέσκεται να διαδίδει, αλλά του ζητήθηκε η παραίτησή του από την Εκτελεστική Επιτροπή, όταν αποκαλύφθηκε ενώπιον της ότι λειτουργεί ως «εκτελεστικό όργανο πολιτικών παρεών και συγκεκριμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης», που έχουν εξαπολύσει έναν ανήθικο πόλεμο ενάντια στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι για την ικανοποίηση των συμφερόντων αυτών ο κ. Μαντάς και η πολιτική του «παρέα» δεν υπολογίζει καθόλου το δημόσιο συμφέρον.

Ο πανικός του κ. Μαντά είναι έκδηλος στην τολμηρή δημόσια καταγγελία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ότι συμπεριφέρεται ως «κομιστής μέσου μαζικής ενημέρωσης». Όσο και να προσπαθεί να αποποιηθεί τη συμπεριφορά αυτή γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή και μόνο είναι η αλήθεια.

Σε ότι αφορά τέλος την «πολιτική, προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή εξόντωσή του», όπως ο ίδιος αναφέρει, είναι βέβαιο ότι ποτέ δεν απασχόλησε και ούτε πρόκειται να απασχολήσει την περιφερειακή αρχή. Αυτό θα το καταφέρει μόνος του με την ανοίκεια συμπεριφορά του απέναντι στους πολίτες, την ηθική και νομική δεοντολογία.

Αναμένουμε λοιπόν κ. Μαντά να τα πούμε «όλα» στη δικαιοσύνη”.