Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 15:33

Ο Πέτρος Τατούλης “απειλεί” για την “ανοίκεια συνεργασία Νίκα-Δέδε”

“ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ” 
Ανοίκεια χαρακτηρίζει ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, την προεκλογική συνεργασία του Παναγιώτη Νίκα και του Γιώργου Δέδε, περιγράφοντάς τους μάλιστα ως εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα. Ο Πέτρος Τατούλης “απειλεί” ότι θα είναι παρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο όπου θα δώσει τον αγώνα ώστε “η Πελοπόννησος να μην γίνει λάφυρο στα χέρια του ενός ή του άλλου”...

Ειδικότερα σε γραπτή δήλωση του Πέτρου Τατούλη σημειώνονται τα εξής: “Η υπόγεια προεκλογική συνεργασία του εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Παναγιώτη Νίκα και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργου Δέδε αποκαλύφθηκε πια, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες, επιβεβαιώνοντας αυτό που ήταν ορατό από την πρώτη στιγμή. Κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο η Πελοπόννησος έγινε θέατρο σκιών όσων είδαν τον τόπο μας ως ένα φτηνό τιμάριο εξουσίας.

Η ρητή διατύπωση του κ. Νίκα ότι αυτός και η ομάδα του επεξεργάζονται το σενάριο της συνεργασίας, δημόσια χθες από την Κόρινθο, δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για προβληματισμό. Έπεσαν οι μάσκες. Και τα κούφια προεκλογικά αφηγήματα περί κομματικής καθαρότητας κατέρρευσαν.

Σε αυτήν την επώδυνη διαδικασία ο λαός της Πελοποννήσου διχάστηκε.   

Απευθύνομαι σήμερα σε όλους τους πολίτες, και τους μισούς που μας πίστεψαν και τους άλλους μισούς που επέλεξαν κάτι διαφορετικό. Και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι παρών, προκειμένου η Πελοπόννησος να μην γίνει λάφυρο στα χέρια του ενός ή του άλλου. Αυτός ο αγώνας θα δοθεί, όπως αρμόζει, στο πλαίσιο των δημοκρατικά εκλεγμένων συλλογικών οργάνων. Γιατί η δημοκρατία θέλει αντοχές και πίστη, και υπηρετείται στο φως και όχι στο σκοτάδι κάποιων υπογείων, όπου ο κ. Νίκας κάνει παραθεσμικές συναντήσεις με μη έχοντες αρμοδιότητες.

Εργαστήκαμε με πάθος, όραμα και πετύχαμε πολλά. Συνεχίζουμε και σήμερα με την ίδια ζέση. Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε το έργο μας και να κρατήσουμε την Πελοπόννησο ενωμένη και δυνατή, μακριά από λογικές φέουδου κάποιων τυχοδιωκτών”.