Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 13:30

Γιάννης Μπουντρούκας: “Δηλώνουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε”

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
Έτοιμος να συνεργαστεί, δηλώνει ο Γιάννης Μπουντρούκας, επικεφαλής της δεύτερης ελάσσονος μειοψηφίας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, υποστηριζόμενος από το Κίνημα Αλλαγής. Την ετοιμότητά του διατυπώνει σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς όσους εκλέχτηκαν βουλευτές την Κυριακή στην Πελοπόννησο και ιδιαίτερα προς τους εκλεγέντες αλλά και τους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Κλεισθένη, για να μπορέσει ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, να αποκτήσει πλειοψηφία στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο χρειάζεται να εξασφαλίσει συνεργασίες με άλλες παρατάξεις…

Το μήνυμα του Γιάννη Μπουντρούκα έχει ως εξής: "Θέλω να συγχαρώ για την επανεκλογή του στη θέση του Βουλευτή Αρκαδίας τον φίλο Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο αλλά και όλους αυτούς που βοήθησαν για να κρατηθεί η έδρα στην Αρκαδία. Θερμά συγχαρητήρια θέλω να δώσω και στον νεοκλεγέντα Βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά αλλά και στον πρώην Υπουργό Γιάννη Μανιάτη για τον αγώνα που έδωσε μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους του Κινήματος Αλλαγής. Όλοι μαζί κατάφεραν να διπλασιάσουν το ποσοστό του Κινήματος στην Αργολίδα.

Ένα μεγάλο μπράβο για το μεγάλο και συγκινητικό αγώνα που έδωσε στη Λακωνία ανήκει και στο Λεωνίδα Γρηγοράκο ο οποίος αν και κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό του Κινήματος στην Πελοπόννησο δεν κατάφερε τελικά να επανεκλεγεί!

Θερμά συγχαρητήρια θέλω να δώσω και σε όλα τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής σε Μεσσηνία και Κορινθία που βοήθησαν ώστε το Κίνημα να καταγράψει αύξηση των δυνάμεών του και να καθιερωθεί ως η τρίτη δύναμη στη νέα Βουλή".

Στο τέλος της δήλωσής του ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας υπογράμμισε τα εξής: " Η Πελοποννησιακή Συμμαχία θα παλέψει μέσα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να αναδείξει τα προβλήματα των πολιτών και να καταστεί δύναμη σταθερότητας, συνεργασίας και ανάπτυξης για το καλό αυτού του τόπου. Σε αυτό το σαφές και απολύτως διακριτό πλαίσιο δηλώνουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους τους θεσμικούς φορείς αλλά και τα πρόσωπα που εξελέγησαν τόσο στον χώρο της αυτοδιοίκησης όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή μετά τις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες. Εύχομαι και πάλι καλή θητεία και καλή δύναμη σε όλους τους νεοεκλεγέντες".

Ο Επικεφαλής της Πελοποννησιακής Συμμαχίας

Ιωάννης Μπουντρούκας