Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 17:56

Τατούλης για το έργο των απορριμμάτων και την επίσκεψη Μητσοτάκη-Νίκα στην Παλαιόχουνη

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 
“Αυτοί που με μένος συκοφάντησαν, λασπολόγησαν και καθυστέρησαν την υλοποίηση του… σήμερα με δημόσιες δηλώσεις τους, το εξυμνούν!” δηλώνει ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενος στον σημερινό περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων με σύμπραξη του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα…

Ειδικότερα ο Πέτρος Τατούλης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια, σε γραπτή του δήλωση για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στην Παλαιόχουνη, όπου κατασκευάζεται το ένα από τα εργοστάσια διαχείρισης απορριμμάτων, σημειώνει τα εξής: “Το έργο ΣΔΙΤ με ανταγωνιστικό διάλογο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι ένα έργο το οποίο οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, δημοπρατήσαμε και συμβασιοποιήσαμε ως Περιφερειακή Αρχή.

Καταφέραμε και λύσαμε το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλάνιζε επί δεκαετίες την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αυτό το γνωρίζει ακόμα και ο τελευταίος Πελοποννήσιος πολίτης.

Αυτοί που με μένος συκοφάντησαν, λασπολόγησαν και καθυστέρησαν την υλοποίηση του… σήμερα με δημόσιες δηλώσεις τους, το εξυμνούν!

Αυτοί… που το χαρακτήριζαν αντιπεριβαλλοντικό, ακριβό και καταστροφικό, σήμερα δηλώνουν ότι είναι το πιο σημαντικό έργο της Χώρας!

Σε όλη μου την πολιτική διαδρομή επέλεξα τη σύγκρουση με συμφέροντα και συστήματα που δρούσαν εναντίον των πολιτών. 

Η δύναμη μου ήταν, είναι και θα είναι οι πολίτες.

Συνεχίζω να αγωνίζομαι και παραμένω στην πρώτη γραμμή για να αποτελέσει παρελθόν αυτή η θλιβερή παρένθεση του κ.Νίκα και της παρέας του για την Περιφέρεια μας”.