Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 16:23

Σαν "μεγάλη πολιτική πρόκληση" βλέπει το Δήμο Καλαμάτας η Ντίνα Νικολάκου

ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
Ότι ενδιαφέρεται για το Δήμο Καλαμάτας, άφησε να εννοηθεί η θεματική αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, που έφτιαξε γραφείο και στο Διοικητήριο, στο οποίο θα έρχεται δύο μέρες την εβδομάδα…

«Έχω πει ότι Καλαμάτα αποτελεί μια μεγάλη πολιτική πρόκληση. Είναι μια πόλη που αγαπάω πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι η πρώτη αναπτυσσόμενη πόλη με μεγάλες προοπτικές και ότι από αυτή την πόλη λείπει ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός, λείπει ένα όραμα έτσι ώστε να ξέρουμε που θέλουμε να πάμε την Καλαμάτα του 2020», δήλωσε η Ντίνα Νικολάκου, απαντώντας σε ερώτηση για το αν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας. Πρόσθεσε ότι «συνεχίζω να δουλεύω σκληρά με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον κ. Τατούλη. Αυτό για μένα είναι μια εξαιρετική τιμή, ο κ. Τατούλης είναι μια προσωπικότητα με τη δική του διαδρομή και δίπλα του καθημερινά παίρνω τα δικά μου πολιτικά μαθήματα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».
Σε ό,τι αφορά το γραφείο που έφτιαξε στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου, η κ. Νικολάκου σημείωσε ότι οι αρμοδιότητές της και η αγάπη της για την Καλαμάτα της επιβάλλουν να βρίσκεται στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, η οποία ανέφερε ότι είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Οι δηλώσεις αυτές της Ντίνας Νικολάκου έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε προκειμένου να απαντήσει σε δημοσιεύματα της εφημερίδας «Ελευθερία», σχετικά με τις μετακινήσεις προς την Τρίπολη και τις οφειλές προς το πρατήριο που προμηθεύει καύσιμα αλλά και το θέμα της δημιουργίας γραφείου δίπλα από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά.
Στ.Μ.