Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 04:48

Πολιτικά συνεταιράκια Τσίπρας-Μιχαλολιάκος, λέει ο Τατούλης απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ
Για πολιτικούς εκφραστές του παρακράτους και της μαφίας των σκουπιδιών, κάνει λόγο ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, στην απάντησή του προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που σε ανοιχτή επιστολή τους μιλούν για ενδεχόμενη διαπλοκή της οικογένειας Τατούλη με την ΤΕΡΝΑ, η οποία ανέλαβε τη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας…

Επιπλέον ο Πέτρος Τατούλης ταυτίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
Η απάντησή του περιφερειάρχη έχει ως εξής: «Τον πόλεμο λάσπης που άνοιξε εναντίον μας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην Νεμέα συνέχισε... σήμερα δια των αντιπροσώπων του, ο κ. Τσίπρας. Στο λαϊκισμό των άκρων, η Πελοπόννησος απαντά με την πρωτοπορία της σε όλα τα επίπεδα. Πρώτοι ολοκληρώσαμε μια διαδικασία που στην υπόλοιπη Ελλάδα παραμένει ανοικτή επί σχεδόν δεκαετίες και για αυτό είμαστε υπερήφανοι. Πρώτοι δείξαμε το δρόμο. Πρώτοι δημιουργήσαμε το μοντέλο. Πρώτοι καθαρίζουμε την περιφέρεια μας, προκειμένου τα χρήματα των πολιτών να μην καταλήγουν στις βαθιές τσέπες των γνωστών επιτηδείων. Στον κουβά της διαπλοκής.
Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μιχαλολιάκος δεν θα αναγκάσουν τον λαό της Πελοποννήσου να μένει με το κεφάλι χωμένο στη μιζέρια με τα φτηνά τους κολπάκια. Δεν τους κάνουμε το χατίρι. Ούτε το παρακράτος, ούτε η μαφία των εργολάβων των σκουπιδιών έχει θέση στην Πελοπόννησο. Ούτε ασφαλώς και οι πολιτικοί τους εκφραστές. Και ας τρομάζουν όσο θέλουν τα πολιτικά συνεταιράκια, που προστρέχουν σήμερα ξεδιάντροπα στην κυβέρνηση που οι ίδιοι σε κάθε τους λέξη επιχειρούν υβριστικά να αποδομούν. Κι αυτό είναι αναμενόμενο. Δεν τους ένοιαξε ποτέ το δημόσιο συμφέρον, παρά μόνο πώς θα εξυπηρετήσουν τη δική τους φτηνή ιδιοτέλεια».