Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 18:29

Μπαίνει στο ΕΣΠΑ τις επόμενες ημέρες το Μεσσήνη - Εύα

Μπαίνει στο ΕΣΠΑ τις επόμενες ημέρες το Μεσσήνη - Εύα

ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ Π. ΤΑΤΟΥΛΗ
Μεγάλη η σημερινή γιορτή στη Μεσσήνη, που υποδέχθηκε την εικόνα της Παναγίας Βουλκανιώτισσας και το κλίμα ήρθε να κάνει ακόμη πιο χαρούμενο η αναγγελία του περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ο δρόμος Μεσσήνης - Εύας…

Θα ακολουθήσει, όπως δήλωσε ο κ. Τατούλης, η ένταξη και του τμήματος Εύα - Λάμπαινα και τρίτο θα μπει στο ΕΣΠΑ και το Λάμπαινα - Αρσινόη - Αρχαία Μεσσήνη.
Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων αυτών προσεγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ και επανέλαβε τη μεγάλη σημασία που έχει ο δρόμος Μεσσήνης - Αρχαίας Μεσσήνης για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Επίσης ο Πέτρος Τατούλης μίλησε επαινετικά για το δήμαρχο Μεσσήνης, Στάθη Αναστασόπουλο, υπογραμμίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που έχουν.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ανακοινώσεις του περιφερειάρχη, ενώ ευχαρίστησε επίσης τον περιφερειάρχη και την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, Ντίνα Νικολάκου, για τις ενέργειές τους.
Σημειώνεται ότι ο δρόμος Μεσσήνης - Εύας πρόκειται να διαπλατυνθεί, θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια, θα μπει ηλεκτροφωτισμός, θα γίνουν τεχνικά έργα και έργα διαχείρισης των ομβρίων υδάτων κ.ά.
Στ.Μ.