Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 15:54

Στην Καλαμάτα σήμερα ο Πέτρος Τατούλης με προσεκτικές δηλώσεις για τις εκλογές

Στην Καλαμάτα σήμερα ο Πέτρος Τατούλης με προσεκτικές δηλώσεις για τις εκλογές

ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΩΝ
Πολύ προσεκτικός ήταν ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο από το διοικητήριο της Καλαμάτας, για τις εκλογές που έρχονται και τη στήριξη που αναμένεται να πάρει από τη Νέα Δημοκρατία και πιθανότατα από το ΠΑΣΟΚ…

Δεδομένων των μικρών ή μεγάλων αντιδράσεων που προκαλεί το όνομα Τατούλης τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο ΠΑΣΟΚ, ο περιφερειάρχης παρουσίασε την υποψηφιότητά του ως εντελώς «νεοτερική» σε σχέση με τους δεσμούς που διέπουν τους υποψήφιους με τα κόμματα.
Όπως τόνισε, τόσο στις προηγούμενες εκλογές όσο και σε αυτές που έρχονται, ο ίδιος και ο συνδυασμός του εγκαινιάζουν έναν νέο «πολιτικό πολιτισμό», που επικεντρώνεται στο σεβασμό και την εμπιστοσύνη προς το εκλογικό σώμα και ξεφεύγει από κομματικές επιδιώξεις.
Σχολίασε όμως ο κ. Τατούλης ότι σήμερα και άλλοι υποψήφιοι προσπαθούν να εμφανιστούν ως ανεξάρτητοι ενώ δεν είναι, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Έρχονται σήμερα πολιτικοί με το μανδύα του ανεξάρτητου, ενώ επί χρόνια περίμεναν το χρίσμα».
Τέλος ο περιφερειάρχης τόνισε ότι ο ίδιος και οι αιρετοί συνεργάτες του δεν ασχολούνται με την εκλογολογία αλλά αφιερώνουν τις προσπάθειές τους στην προώθηση των έργων, για να τιμήσουν τους κατοίκους της Πελοποννήσου που τους στήριξαν με την ψήφο τους.
Σε ό,τι αφορά τα έργα, ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, τονίζοντας ότι άμεσα θα ενταχθεί η αποκατάστασή του στο ΕΣΠΑ, στο αλιευτικό καταφύγιο του Μαράθου, που επίσης θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και σε άλλα έργα της Περιφέρειας στην Πελοπόννησο.
Στ.Μ.