Τετάρτη, 02 Απριλίου 2014 12:49

Και επίσημα υποψήφιος περιφερειάρχης της ΔΗΜΑΡ ο Μπάμπης Βακαλόπουλος

Και επίσημα υποψήφιος περιφερειάρχης της ΔΗΜΑΡ ο Μπάμπης Βακαλόπουλος

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΤΥ ΣΧΗΜΑ
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοκρατική Αριστερά για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Καλαματιανό Μπάμπη Βακαλόπουλο…

«Η Δημοκρατική Αριστερά Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι ο Μπάμπης Βακαλόπουλος θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και θα ηγηθεί σχήματος με πολίτες από διάφορους πολιτικούς χώρους αλλά και ανένταχτους, πάνω σε ένα συνεκτικό πρόγραμμα πολιτικών και δράσεων με βάση τα τοπικά ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, βασιζόμενο στις αρχές της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, και της οικολογίας, σχήμα το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Επισημαίνεται ακόμη ότι «ο Μπάμπης Βακαλόπουλος, με την πολυετή δραστηριότητα με τα κοινά, με την εμπειρία και τη γνώση του για τα προβλήματα και τις ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την οποία όλοι αναγνωρίζουν, αποτελεί την καλλίτερη λύση για την περιοχή μας».
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Μπάμπης Βακαλόπουλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1957 και τελείωσε το 2ο Γυμνάσιο. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής της Βιομηχανικής Πειραιά.
Για 40 χρόνια βρίσκεται και υπηρετεί το χώρο της ανανεωτικής αριστεράς, αφού το 1974 εντάχθηκε στον "Ρήγα Φεραίο" και διετέλεσε μέλος της ηγεσίας του από το 1978 μέχρι το 1982, χρονιά που εντάχθηκε στο ΚΚΕ Εσωτερικού.
Υπήρξε μέλος του ΣΥΝ και υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος Μεσσηνίας.
Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής το 2012 με τη ΔΗΜΑΡ και είναι μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ.
Εργάζεται στον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας.