Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 18:23

Οι συνδικαλιστές στον Παναγιώτη Αλευρά

Οι συνδικαλιστές στον Παναγιώτη Αλευρά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα στην εξυπηρέτηση του πολίτη είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς, στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο των Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου, Δημήτρης Λίβας και Βαγγέλης Εμμανουηλίδης, Νικολίνα Λέκκα, Δημήτρης Φαββατάς, Ηλίας Παυλόπουλος, Θεόδωρος Γιαννόπουλος και Βενετία Μπιτσάνη αντίστοιχα, επισκέφθηκαν τον Παναγιώτη Αλευρά και τον ενημέρωσαν για το πρόγραμμα δράσης του Διοικητικού τους Συμβουλίου, τα προβλήματα των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας, θέματα λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης και φυσικά τις μεγάλες περικοπές στις αποδοχές τους.
Ο αντιπεριφερειάρχης τους ευχήθηκε καλή δύναμη και ανέφερε ότι σε τέτοιους δύσκολους καιρούς όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να μπορέσει η χώρα να βρει πάλι το δρόμο της ανάπτυξης. Αναγνώρισε ότι οι εργαζόμενοι έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τα οικονομικά μέτρα, όμως τόνισε ότι για να πάρουν πίσω όσα έχασαν πρέπει να βοηθήσουν για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της δημόσιας διοίκησης και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες.
Τέλος, τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου και ζήτησε την αγαστή συνεργασία των εργαζόμενων.