Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 01:48

Να εξηγήσουν οι βουλευτές της Ν.Δ. γιατί ψήφισαν το νομοσχέδιο για τις λαϊκές, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Να εξηγήσουν οι βουλευτές της Ν.Δ. γιατί ψήφισαν το νομοσχέδιο για τις λαϊκές, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

“ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ” 
“Τους καλούμε να εξηγήσουν στους αγρότες, γιατί ψήφισαν – με ονομαστική ψηφοφορία – ένα νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στις λαϊκές αγορές” ρωτά τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ καλεί επίσης τον αγροτικό κόσμο σε αγώνα προκειμένου να ακυρωθεί το νομοσχέδιο στην πράξη, τονίζει ότι το κόμμα έχει δεσμευτεί για την κατάργηση του νόμου για τις λαϊκές όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει και πάλι τη κυβέρνηση…

Ειδικότερα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε σχετικά με το νομοσχέδιο για τις λαϊκές εκλογές, με τίτλο “Απομονωμένη η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές”: “Με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ μόνο, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο. Σύσσωμη η αντιπολίτευση εναντιώθηκε στα σχέδια της ΝΔ, να διαλύσει τις λαϊκές αγορές, σε μια περίοδο αυξήσεων και ακρίβειας.

Επί 6 μήνες οι κυβερνητικοί βουλευτές, δεσμεύονταν ότι θα γίνουν δεκτές οι προτάσεις των φορέων, όμως όλοι τους, συμπεριλαμβανομένων και των βουλευτών της ΝΔ στο νομό μας, στο τέλος ψήφισαν το νομοσχέδιο με ονομαστική ψηφοφορία.

Ονομαστικά, ρωτάμε και εμείς τους βουλευτές του νομού, ποιος κορόιδευε ποιόν. Αυτοί τους αγρότες ή η κυβέρνηση τους ίδιους της τους βουλευτές;

Τους καλούμε να εξηγήσουν στους αγρότες, γιατί ψήφισαν – με ονομαστική ψηφοφορία – ένα νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στις λαϊκές αγορές.

Γιατί δεν εναντιώθηκαν, στις ορέξεις του υπουργού ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη;

Μήπως ήταν γνώστες των μεθοδεύσεων και απλά περίμεναν ότι θα περάσει, χωρίς να εκτεθούν;

Καλούμε τον αγροτικό κόσμο σε συνεχή αγώνα για να ακυρωθεί το νομοσχέδιο στην πράξη.

Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έχει δεσμευτεί ότι θα το καταργήσει στην επόμενη κυβερνητική του θητεία”.