Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 12:02

Πελοπόννησος EXPO 2019: ‘Εργαλείο ανάπτυξης και εξωστρέφειας’

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ
‘Εργαλείο ανάπτυξης και εξωστρέφειας’ χαρακτηρίστηκε η επερχόμενη έκθεση ‘Πελοπόννησος Expo’, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι εκπρόσωποι των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, την Τετάρτη (11/09) το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας...

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο διάστημα από 13 ως 17 Νοεμβρίου 2019 στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης.

«Συντάσσοντας  για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους, τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου απευθύνουν κάλεσμα σε επιχειρήσεις και επισκέπτες να στηρίξουν την έκθεση που καθιερώνεται πλέον ως μία από τις εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας», τονίστηκε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε από τους Προέδρους των Επιμελητηρίων: Μεσσηνίας και Πρόεδρο ΠΕΣΠ, Βαγγέλη Ξυγκώρο, Αργολίδας Φώτη Δαμούλο, Κορινθίας Παναγιώτη Πιτσάκη, Λακωνίας Γιάννη Παναρίτη και τον Πρόεδρο Αρκαδίας, Γιάννη Τρουπή. Τα Επιμελητήρια Ηλείας και Αχαΐας εκπροσώπησαν ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου, Γιάννης Αντωνόπουλος και ο Α’ Αντιπρόεδρος, Αριστείδης Τιληγάδας, αντίστοιχα.
Την ανάδοχο εταιρεία Alfa Expo εκπροσώπησε ο Άγγελος Καραμπίκας.

Όπως επεσήμαναν, «με πάνω από 200 εκθέτες, 8.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η ‘Πελοπόννησος Expo’ θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τον τίτλο της, ως μία από τις σημαντικότερες του είδους της εκθέσεις στην Ελλάδα, αποτελώντας πόλο έλξης για επαγγελματίες – εκθέτες του Πρωτογενούς -και όχι μόνο – τομέα», για να προσθέσουν ότι «από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019 το κορυφαίο αυτό εκθεσιακό γεγονός, στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, θα αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και της Ελλάδας εν γένει. Ταυτόχρονα, θα προσελκύσει περισσότερους από 20 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, που  θα πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες της ‘Πελοπόννησος Expo’ και επαγγελματίες της Πελοποννήσου».

Ανέφεραν, επίσης, ότι την εικόνα και την ανοδική πορεία της έκθεσης ενισχύουν παράλληλες εκδηλώσεις για τον Πρωτογενή τομέα και τον Τουρισμό, με σημαντικούς εισηγητές.

Τονίστηκε, εξάλλου, ότι «πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο» που «πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου».

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης ‘Πελοπόννησος Expo’ www.peloponnisosexpo.gr  για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr) στα τηλέφωνα: 2710 227141-2, (εσωτ 1) ή στο 210 2772244.