Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 14:25

“Σπίνος 1926” το νέο κατάστημα-στολίδι στον πεζόδρομο της Αριστομένους

“Σπίνος 1926” το νέο κατάστημα-στολίδι στον πεζόδρομο της Αριστομένους

Ξεκίνησε τη λειτουργία του σήμερα το νέο κατάστημα του Γιώργου και της Λευκής Σπίνου, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, δίπλα στην είσοδο προς τη στοά Λόντου. Είναι ένα στολίδι για το κέντρο της πόλης, είναι όμως και ένα κλασικό καφεκοπτείο, που προσφέρει εκτός από τον εκλεκτό καφέ “Σπίνος” υπέροχα προϊόντα, τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη σύγχρονη εκδοχή τους...

Είναι ένα πολύ όμορφο κατάστημα, οι ξύλινες επιφάνειες βαμμένες με απαλό χρώμα, ενώ στις γυάλινες επιφάνειες γραμμές με χρυσό χρώμα δίνουν την αίσθηση του κλασικού χαρακτήρα που έχει το μαγαζί, όπως φυσικά και το όνομα “Σπίνος 1926”. 

Στο καφεκοπτείο εκτός από φρέσκο καφέ Σπίνος ο καταναλωτής θα βρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που παντρεύουν ευχάριστα την παράδοση με τις τάσεις της εποχής. Και συγκεκριμένα υπάρχουν παραδοσιακά προϊόντα όπως ζαχαρώδη, γλυκά του κουταλιού, ελίτσες, λουκουμάκια, ξηροί καρποί. Σε ό,τι αφορά προϊόντα που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις, τέτοια είναι λουκουμάκια χωρίς ζάχαρη, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες χωρίς συντηρητικά και προσθήκη ζάχαρης, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, σνακ κουφέτων και προϊόντων γιαουρτιού. 

Καλές δουλειές στον Γιώργο και τη Λευκή Σπίνου!

Στ.Μ.