Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 01:44

“Εγώ και ο κόσμος: Ωδή στις ανθρώπινες σχέσεις”

“Εγώ και ο κόσμος: Ωδή στις ανθρώπινες σχέσεις”

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

“Εγώ και ο κόσμος: Ωδή στις ανθρώπινες σχέσεις” είναι ο κατατοπιστικός τίτλος της θεατρικής παράστασης που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή και το Σάββατο 19-20 Απριλίου στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής Καλαμάτας, από το θεατρικό εργαστήριο ενηλίκων που πραγματοποίησε η ΑΤΤΑΚΤΟΥΣ φέτος στον χώρο της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας. Η σύλληψη, σκηνοθεσία και συγγραφή του κειμένου είναι της Γιώλικας Πουλοπούλου…

 

Την Παρασκευή η παράσταση θα ξεκινήσει στις εννιά το βράδυ, ενώ το Σάββατο θα είναι διπλή, στις εφτά το απόγευμα και στις εννιά το βράδυ. Το έργο είναι κατάλληλο για άτομα από 16 ετών, ενώ η τιμή εισόδου είναι 8 ευρώ. Κράτηση εισιτηρίων καθημερινά έως και την Πέμπτη 18 Απριλίου, από τις πέντε μέχρι τις εφτά το απόγευμα, στα τηλέφωνα 6974298152 και 6931191194. 

Όπως σημειώνει η παραγωγή, “σε ένα καφέ της γειτονιάς συναντιούνται δώδεκα άνθρωποι “της διπλανής πόρτας” και βιώνουν την καθημερινότητά τους, ξετυλίγοντας τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και την δυναμική τους. Πως συμπορευόμαστε όταν είμαστε (τόσο) διαφορετικοί; Τι μας φέρνει κοντά και τι μας απομακρύνει; Είμαστε ουσιαστικά διαφορετικοί; Ζούμε την ζωή μας όπως θα έπρεπε, όπως θα θέλαμε; Τελικά τι μας εκπλήσσει; (...)

Πρόκειται για μία σύγχρονη κοινωνική κωμωδία καταστάσεων βασισμένη στις αρχές του θεάτρου της επινόησης και την ομάδα των συμμετεχόντων του ετήσιου θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων που πραγματοποίησε η ΑΤΤΑΚΤΟΥΣ φέτος στον χώρο της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας.

Συντελεστές:

σύλληψη- σκηνοθεσία- συγγραφή κειμένου: Γιώλικα Πουλοπούλου

σκηνογραφία: Βενετσάνος Μπαλόπουλος

επιμέλεια φωτισμού: Γιώργος Ηλιόπουλος

φωτογραφίες προώθησης: Γιώργος Κελεπούρης

βιντεοσκόπηση- trailer: Κωνσταντίνος Σταθόπουλος

αφίσα: Λουκάς Μπουσούνης

Παίζουν οι μη επαγγελματίες ηθοποιοί: Πάρης Καίσαρης, Γιώτα Κουτσοδημητροπούλου, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Σωτηρία Παππά, Ελένη Σπαράγγη, Φιλιώ Μοσχοπούλου, Βαγγέλης Καφίρης, Γιάννης Γιαταγάνης, Λουκάς Μπουσούνης, Πιπίνα Κιρμανίδου, Λία Βανικιώτη, Σταυρούλα Σκόκου

Η παράσταση πραγματοποιείται με την αιγίδα της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Ρακομπυραρείον Ου μπλέξεις.

Θερμές ευχαριστίες στους/ στις: Λέττα Πετρουλάκη, Βάλια Τσιριγώτη, Γιώργο Χυσενμπέλλι, Αθηνά Ζώτου, Φούλη Λάγιου, Πάνο Κουραμπά”.