Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 20:00

Συνεχής αναβάθμιση των γηπέδων τένις στον Κορδία – Καθίσματα στην κερκίδα από τον ΟΑΚ

Συνεχής αναβάθμιση των γηπέδων τένις στον Κορδία – Καθίσματα στην κερκίδα από τον ΟΑΚ

Την ολοκλήρωση της εγκατάστασης καθισμάτων στη δυτική κερκίδα των γηπέδων τένις, με τη συνδρομή της οικογένειας και της επιχείρησης «Έπιπλο Μπαχράμη», ανακοίνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας. Τα «εγκαίνια» των καθισμάτων θα γίνουν το διήμερο 18-19 Μαΐου, οπότε ο ΟΑΚ έχει αναλάβει τη διεξαγωγή του Ενωσιακού Πρωταθλήματος Ε3 Open, για αθλητές και αθλήτριες κάτων των 12 και 16 ετών…

 

Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας ανακοίνωσε: «Ολοκληρώθηκε χθες, ένας σημαντικός κύκλος παρεμβάσεων εξωραϊσμού των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στα γήπεδα του Συλλόγου μας στην περιοχή του «Κορδία» της Δυτικής Παραλίας, με την εγκατάσταση πλαστικών καθισμάτων στο σύνολο της Δυτικής κερκίδας των γηπέδων μας. 

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν πράσινα και λευκά καθίσματα, που σχηματίζουν το ακρωνύμιο (Ο.Α.Κ.) του Ομίλου μας, με σκοπό να βελτιωθούν (για τους φίλους και τις φίλες του αθλήματος) οι συνθήκες παρακολούθησης των αθλητικών διοργανώσεων και αγώνων, που συστηματικά διεξάγει ο Ο.Α.Κ. τα τελευταία χρόνια και φιλοδοξεί να συνεχίσει, με την προσθήκη ακόμη περισσότερων, συμπεριλαμβανομένων και διεθνών διοργανώσεων, όπως ελπίζουμε ότι θα επιτύχουμε τα προσεχή χρόνια. Το έργο αυτό έγινε με την συνδρομή της τοπικής επιχείρησης «ΕΠΙΠΛΟ ΜΠΑΧΡΑΜΗ» και της οικογένειας ΜΠΑΧΡΑΜΗ, η οποία διαχρονικά στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου μας και τους οποίους ευχαριστούμε.

Στα αγωνιστικά μας, οι αθλητικές διοργανώσεις αντισφαίρισης που φιλοξενεί ο Σύλλογος μας συνεχίζονται κι αυτό το μήνα και συγκεκριμένα το επερχόμενο διήμερο 18-19 Μαΐου 2024, με τη διεξαγωγή του Ενωσιακού Πρωταθλήματος Ε3 Open, για τις κατηγορίες αθλητών/τριών κάτω των 12 & 16 ετών, κατά το οποίο αθλητές/τριες, οι συνοδοί τους και οι φίλοι/ες του τένις, θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαινιάσουν τη νέα κερκίδα μας και να παρακολουθήσουν μια ακόμα ελπίζουμε συναρπαστική διοργάνωση στα γήπεδα μας!».