Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 18:37

Το Σάββατο στη Στούπα ο 2ος Δρόμος Δυτικής Μάνης

Το Σάββατο στη Στούπα ο 2ος Δρόμος Δυτικής Μάνης

ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Το Σάββατο, τη μέρα που οι υποψήφιοι και τα κομματικά στελέχη θα κάνουν την τελική κούρσα εν όψει του ανοίγματος της κάλπης, στη Στούπα άνθρωποι που βλέπουν αλλιώς τη ζωή θα συμμετέχουν στο 2ο Δρόμο Δυτικής Μάνης.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Δυτικής Μάνης με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας. Είναι αγώνας 10 χιλιομέτρων, με αφετηρία την παραλία της Στούπας, στις επτά το απόγευμα.
Οι δρομείς θα διασχίσουν τη Στούπα, θα προσεγγίσουν τον ποδηλατόδρομο από την περιοχή Λιβάδι και αφού τον διασχίσουν θα μπουν στον Άγιο Νικόλαο, θα προχωρήσουν κατά μήκος της ακτογραμμής έως 300m πριν την παραλία Πανταζή, όπου  - αφού πάρουν στροφή - θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή για να τερματίσουν στο σημείο εκκίνησης (παραλία Στούπας).
Παράλληλα, θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 1 km, όπου η εκκίνηση θα γίνει από την παραλία της Στούπας, θα ακολουθήσει τον πεζόδρομο και θα τερματίσει στην αφετηρία, μέσω κυκλικής διαδρομής εντός του οικισμού.
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.