Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 08:30

Η ηθοποιός «αμέσου δράσεως» το βράδυ στο Δημαρχείο Μεσσήνης

Η ηθοποιός «αμέσου δράσεως» το βράδυ στο Δημαρχείο Μεσσήνης

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Και δάκρυα συγκίνησης και αστείρευτο γέλιο εμπνευσμένο από τις απίστευτες ατάκες της στις παλιές κινηματογραφικές ταινίες, είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει σήμερα στους συμπατριώτες της Νησιώτες η ηθοποιός «αμέσου δράσεως», Δέσποινα Στυλιανοπούλου, κατά την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, στις 8.30 το βράδυ.

Την παρουσίαση του βιβλίου «Δέσποινα Στυλιανοπούλου, ηθοποιός αμέσου δράσεως» έχει διοργανώσει ο Δήμος Μεσσήνης, ενώ θα προλογίσει ο εκδότης, Νίκος Μουρατίδης.
Κατά τη συνέντευξη Τύπου για την αποψινή εκδήλωση η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δάκρυσε από φόρτιση για την επιστροφή της στην πόλη του γεννήθηκε και μεγάλωσε και πάντα αγαπάει. Σημείωσε δε ότι το δάκρυ που κύλησε καυτό στο πρόσωπό της, ας είναι για τους Νησιώτες μια σταγόνα δροσιάς για το καλοκαίρι, και αφιέρωσε το βιβλίο στο δήμαρχο Μεσσήνης, Στάθη Αναστασόπουλο, που τόνισε ότι την έχει αγκαλιάσει με μεγάλη αγάπη, καθώς και στη μνήμη του πατέρα της.
Ο δήμαρχος, από την πλευρά του, σημείωσε ότι η Μεσσήνη είναι υπερήφανη για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου και κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στην εκδήλωση και να ξεφυλλίσει τις εμπειρίες της ζωής της.
Ο εκδότης και συγγραφέας Νίκος Μουρατίδης σημείωσε ότι η Δέσποινα Στυλιανοπούλου είναι ένας εξαιρετικά θετικός άνθρωπος, με πολύ ωραία αύρα που δεν έχει να πει κακό πράγμα για κανέναν. Υπογράμμισε δε ότι απολύτως αντικειμενικά η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ήταν ηθοποιός αμέσου δράσεως, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι μόνο το 1967 έπαιξε σε 12 ταινίες.
Κλείνοντας, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου τους ευχαρίστησε όλους «όχι έτσι απλά, αλλά μέσα από τα… εσώρουχα της ψυχής μου».
Στ.Μ.