Σάββατο, 04 Αυγούστου 2012 02:50

Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι στη Χώρα σε ημερίδα για την υγεία

Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, που έχει στενούς δεσμούς με τη Χώρα Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, που έχει στενούς δεσμούς με τη Χώρα

ΑΠΟΨΕ
Μια ημερίδα για την υγεία με πανεπιστημιακούς δασκάλους, που μόνο να ωφεληθούν έχουν όσοι την παρακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί στις οκτώ το βράδυ στη Χώρα. «Ενημερώνομαι-Προστατεύω την υγεία  μου» είναι ο τίτλος της ημερίδας που έχουν διοργανώσει ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χώρας.

Η ημερίδα θα γίνει στον κινηματογράφο «REX», στις οκτώ το βράδυ και εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Νεστόρεια 2012».
Οι γιατροί που θα μιλήσουν είναι μεταξύ άλλων ο καθηγητής ουρολογίας και τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με καταγωγή από τη Χώρα, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, ο καθηγητής καρδιολογίας Σταμάτης Σταματελόπουλος, ο καθηγητής καρδιολογίας Πέτρος Παπαδόπουλος και η χειρουργός μαστού Άννα Γιαννοπούλου.
Οι εισηγήσεις που θα γίνουν αφορούν τον καρκίνο του προστάτη, του τραχήλου, της μήτρας, του μαστού και τις καρδιοαγγειακές παθήσεις.