Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 22:53

Υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους φίλους του “Ευκλή”

Υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους φίλους του “Ευκλή”

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ 
Άφησαν για λίγο τις εξορμήσεις στη φύση ωστόσο με μεγάλη χαρά και ενεργητικότητα διασκέδασαν, γλέντησαν, χόρεψαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Πεζοπόρων-Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής”, το περασμένο Σάββατο στην ταβέρνα του Σωτήρη Μιχαλέα στη Μεγάλη Μαντίνεια…

Η βραδιά κύλησε όμορφα, οικογενειακά και φιλικά μέσα στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας, με τους πεζοπόρους να ανταλλάσσουν μεταξύ τους, τις εντυπώσεις από τις περιηγήσεις με γέλια και πειράγματα.

Η αντιπρόεδρος και έφορος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου, Ελένη Οικονομοπούλου, απένειμε στα δραστήρια μέλη του πεζοπορικού τμήματος αναμνηστικά διπλώματα, ως ένα ευχαριστώ για την βοήθεια που προσφέρουν στο τμήμα. Όμως δεν αμέλησε να δώσει σε όλους από ένα αναμνηστικό του πεζοπορικού τμήματος.

Όπως συχνά η ίδια λέει: ''Ο Ευκλής είναι μια μεγάλη, ζεστή οικογένεια''!

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο ιδρυτής του Ευκλή κ. Παναγιώτης Κουτρούλης, που εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την αντιπρόεδρο για το έργο της στον Ευκλή, επίσης ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, δημιουργικό το νέο έτος 2019 και καλές εξορμήσεις.