Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 17:09

Ύμνοι του δημάρχου για τη Βίκυ Μαραγκοπούλου του Φεστιβάλ Χορού

Η Βίκυ Μαραγκοπούλου με τον Νίκο Μπασακίδη Η Βίκυ Μαραγκοπούλου με τον Νίκο Μπασακίδη

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ
«Δεν διανοούμαστε να μην υπάρχει συνέχιση της συνεργασίας της και της προσφοράς της», είπε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, για την καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και της Σχολής Χορού της Φάρις, Βίκυς Μαραγκοπούλου, για την οποία ανακοίνωσε ότι...

...συνταξιοδοτείται.
«Το Φεστιβάλ Χορού είναι παιδί της Βίκυς Μαραγκοπούλου, αυτή το έστησε και το έκανε παγκοσμίως γνωστό. Συνεχίζουμε πάντοτε μαζί της, αλοίμονο» είπε ο κ. Νίκας για την καλλιτεχνική διευθύντρια, κατά τη χθεσινή κοπή της πίτας της Φάρις, από την οποία η κ. Μαραγκοπούλου απουσίαζε.
Επίσης ο δήμαρχος τόνισε ότι ήταν επίτευγμα το γεγονός ότι το Φεστιβάλ Χορού εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για αποτέλεσμα ενεργειών της κ. Μαραγκοπούλου.
Για το Μέγαρο Χορού ο δήμαρχος Καλαμάτας ανακοίνωσε ότι αυτή την περίοδο γίνονται οι δοκιμές προκειμένου να παραληφθεί ως έργο. Για το πότε θα λειτουργήσει όμως ο δήμαρχος απέφυγε να κάνει κάποια αναφορά, ενώ και για τον φορέα που θα αναλάβει τη λειτουργία του δεν ήταν σαφής, καθώς σημείωσε πως παρά τη διακομματική συναίνεση που υπάρχει δεν δημιουργείται το νομικό πρόσωπο που θα αναλάβει τη λειτουργία του, προφανώς λόγω των μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας.
Στ.Μ.