Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 17:32

“Μια μέρα, μια νύχτα, μια γιορτή!” λένε οι διοργανωτές της 9ης Λευκής Νύχτας Καλαμάτας

Παναγιώτης Γεωργιτσέας, Γιώργος Εγγλέζος, Παντελής Δρούγας, Θανάσης Βασιλόπουλος, Σταύρος Στούπας Παναγιώτης Γεωργιτσέας, Γιώργος Εγγλέζος, Παντελής Δρούγας, Θανάσης Βασιλόπουλος, Σταύρος Στούπας

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

Πιο δυνατό θα είναι το πρόγραμμα της φετινής, 9ης Λευκής Νύχτας Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο καλλιτεχνικό της μέρος, ενώ την Παρασκευή, 1η του μηνός, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της πόλης συναυλία προπομπός της Λευκής Νύχτας, με τοπικά μουσικά σχήματα. Κάλεσμα στον κόσμο της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας και της ευρύτερης περιοχής να επισκεφθούν την Καλαμάτα για τα ψώνια τους και για να διασκεδάσουν στη Λευκή Νύχτα έκαναν, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στα γραφεία της Φάρις, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Εγγλέζος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Σταύρος Στούπας, ο πρόεδρος της Φάρις Παντελής Δρούγας και το μέλος της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου, Παναγιώτης Γεωργιτσέας. 

 

Ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, τόνισε ότι η Λευκή Νύχτα είναι μια μεγάλη εμπορική γιορτή, που κάθε χρόνο, με την υποστήριξη του Δήμου, γίνεται μεγαλύτερη. Ανέφερε επίσης ότι είναι μια επιτυχημένη γιορτή γιατί στηρίζεται στη συνεργασία του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο, με το Επιμελητήριο και με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων. 

“Καλούμε όλους να έρθουν, να διασκεδάσουν, να περάσουν όμορφα και κυρίως να αγοράσουν, γιατί σκοπός είναι η στήριξη των επιχειρήσεων”, είπε κλείνοντας ο δήμαρχος. 

Ο πρόεδρος της Φάρις, Παντελής Δρούγας, ευχήθηκε η Λευκή Νύχτα να δώσει πνοή στην πόλη και την οικονομία της και να προσφέρει χαρά σε όλο τον κόσμο. 

Ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Στούπας, δήλωσε βέβαιος ότι η συμμετοχή του κόσμου θα είναι τόσο μεγάλη ώστε η Λευκή Νύχτα θα στεφθεί και φέτος με επιτυχία. Τόνισε και εκείνος ότι συστατικό της επιτυχίας κάθε προσπάθειας είναι η συνεργασία, κάτι που ανέφερε ότι ισχύει στη Λευκή Νύχτα. Επίσης απένειμε τα εύσημα στον Εμπορικό Σύλλογο, σημειώνοντας ότι κάθε χρονιά εφαρμόζει καινοτομίες, με τις οποίες η εκδήλωση κρίνεται επιτυχημένη.