Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 19:13

“Η Κρυψώνα” της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

“Η Κρυψώνα” της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - “ΑΓΚΑΛΙΑ Μ’ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ”

Το βιβλίο “Η Κρυψώνα”, της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη θα παρουσιαστεί από την ίδια τη συγγραφέα, στο 11ο Δημοτικό  Σχολείο Καλαμάτας, στις 23 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, στο πλαίσιο της προγράμματος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας “Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο”...

 

Σκοπός του προγράμματος, σημειώνει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, “είναι να φέρει τις βιβλιοπαρουσιάσεις μέσα μέσα στα σχολεία και να συνδέσει τη βιβλιοθήκη με τις σχολικές κοινότητες του νομού Μεσσηνίας και την τοπική κοινωνία”.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας συνεχίζει επισημαίνοντας ότι “την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 στις 18.30, θα έχουν τη χαρά οι μικροί μαθητές να υποδεχτούν τη συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη στο ισόγειο του 11ου Δημοτικού Σχολείου (Ηπείρου 16) για να τους παρουσιάσει διαδραστικά το νέο παιδικό βιβλίο της με τίτλο "Η Κρυψώνα". Το βιβλίο έχει θέμα την αλληλεγγύη, τη γενναιοδωρία και τη φιλαναγνωσία, μεταδίδοντας την αγάπη για τα βιβλία. Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά ετών 4+, γονείς, δασκάλους και όσους, μικρούς και μεγάλους, αγαπούν τα βιβλία. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολις.

Την ίδια μέρα το πρωί, η συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της σε σχολεία που έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν το παράρτημα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας στην Τριφυλία”.