Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 20:31

Συγκέντρωση ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αύριο στο λιμάνι Καλαμάτας

Κατερίνα Οικονομάκου, Παναγιώτης Νίκας, Άστρη Μαυρέα Κατερίνα Οικονομάκου, Παναγιώτης Νίκας, Άστρη Μαυρέα

ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
Εκδήλωση για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας, στην οποία καλείται ο κόσμος να προσέλθει με τρόφιμα μακράς διάρκειας, με απορρυπαντικά, με λάδι, με ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, στο «Πανελλήνιον»…

«Επιβεβαιώνουμε καθημερινά ότι είμαστε μια πόλη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης», τόνισε το μεσημέρι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, που κάλεσε τον κόσμο να λάβει μέρος στην εκδήλωση, η οποία θα γίνει με τη συμμετοχή ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης, με την ευκαιρία της ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής.
Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στο Δημοτικό Παντοπωλείο τονίζοντας ότι εξυπηρετεί εκατοντάδες αναξιοπαθούντες, ενώ ευχαρίστησε τους εθελοντές αυτής της δομής για τις υπηρεσίες τους και ειδικότερα την Κατερίνα Οικονομάκου, η οποία τους εκπροσώπησε. Τους ραδιοφωνικούς σταθμούς εκπροσώπησε η ραδιοφωνική παραγωγός Άστρη Μαυρέα.
H εκδήλωση, που θα διαρκέσει από τις 07:30 το απόγευμα μέχρι τις 09:30 το βράδυ, θα περιλαμβάνει μουσική, ζωντανή εκπομπή που θα ακούγεται ταυτόχρονα και στον χώρο της εκδήλωσης αλλά και απ’ όλα τα ραδιόφωνα που συμμετέχουν, καθώς και χορό από τις σχολές Justdance Kalamata και από το Σύλλογο «Ξενία» Καλαμάτας.
Στ.Μ.