Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 23:15

Διαβεβαιώσεις ότι θα εξαργυρωθούν τα εισιτήρια για τη συναυλία του Μάλαμα που ακυρώθηκε

Διαβεβαιώσεις ότι θα εξαργυρωθούν τα εισιτήρια για τη συναυλία του Μάλαμα που ακυρώθηκε

ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΥΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ
Την υπόσχεση ότι θα επιστραφούν τα χρήματα σε όλους όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, στο Κάστρο της Καλαμάτας, δίνουν οι διοργανωτές. Αυτό ωστόσο δεν είναι αρκετό ώστε να καταπραΰνει το θυμό του κοινού για το αποψινό φιάσκο...

Η διοργανώτρια εταιρεία, δια της εκπροσώπου της Αθηνάς Μπαλτά, ανακοίνωσε ότι η συναυλία ματαιώθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος που είχε να κάνει με το φωτισμό.
Ωστόσο ο συγκεκριμένος ισχυρισμός δεν έπεισε τον κόσμο που περίμενε στη πύλη του Κάστρου προκειμένου να ανοίξει η πόρτα για να ανέβει στο θέατρο.
Σημειώνεται ότι η συναυλία είχε προγραμματιστεί να γίνει χθες, Τετάρτη, αναβλήθηκε όμως για σήμερα πάλι με μη πειστικό λόγο, ο οποίος είχε να κάνει με το ταξίδι των μουσικών.
Απόψε εισιτήρια για τη συναυλία κόβονταν μέχρι τις 9.00 το βράδυ περίπου και αυτό είναι που εξόργισε περισσότερο τον κόσμο. Το κοινό, όταν ανακοινώθηκε ότι η συναυλία ματαιώνεται, διαμαρτυρήθηκε δικαιολογημένα έντονα για τη στάση της εταιρείας, που συνέχισε να κόβει εισιτήρια ενώ ήταν δεδομένο ότι η συναυλία δεν θα γινόταν.
Σημειώνεται ότι η συναυλία ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της "Φάρις".
Πάντως, τα χρήματα των εισιτηρίων που αγοράστηκαν στο ταμείο του Κάστρου επιστράφηκαν μετά την ανακοίνωση για τη ματαίωση της συναυλίας, ενώ έχει ανακοινωθεί ότι την Παρασκευή θα επιστραφούν τα χρήματα και για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν στο Πνευματικό Κέντρο και σε τοπικό κατάστημα.
Τέλος σημειώνεται ότι αγανακτισμένοι είναι και οι υπάλληλοι της "Φάρις" και του Δήμου, οι οποίοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της συναυλίας, ωστόσο έπεσαν και αυτοί θύματα της ματαίωσης και μάλιστα κάποιοι από το κοινό τους επιτέθηκαν λεκτικά, ενώ δεν είχαν καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη.
Στ.Μ.