Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 18:13

“Επαγγελματίας καρδιοκατακτητής” στη Λέσχη

Τη γαλλική ταινία του Πασκάλ Σομέλ «Επαγγελματίας καρδιοκατακτητής» θα προβάλει η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας την Πέμπτη 28 Ιουνίου…

«Ο Alex είναι επαγγελματίας γυναικοκατακτητής! Με συνεργό την αδελφή του και τον άντρα της, βγάζουν τα προς το ζην χωρίζοντας ζευγάρια. Όταν όμως αναλάβει να αποπλανήσει τη Juliette, ένα γοητευτικό πλουσιοκόριτσο, θα βρεθεί προ πολλών εκπλήξεων.

Με φόντο το πριγκιπάτο του Μονακό, ο προερχόμενος από την τηλεόραση σκηνοθέτης Pascal Chaumeil μας χαρίζει μια διασκεδαστική, δοσμένη με φινέτσα και χιούμορ ρομαντική κωμωδία. Παρά τις κάποιες ελλείψεις και κοινοτοπίες στην ανάπτυξη των χαρακτήρων, ο Chaumeil και οι σεναριογράφοι του αναπτύσσουν με σωστό τάιμινγκ τα ωραία και ευρηματικά γκαγκ τους, αποδεικνύοντας πως στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο μπορεί ακόμη να βρει κανείς την έμπνευση και την ευρηματικότητα.

Απολαυστικός ο Romain Duris στον sexy ρόλο του γόη σε αποστολή αλά ”James Bond” (εύθραυστος κι αλώβητος, ηθικός κι ανήθικος) και απρόσμενα καλή η πρώην όμορφη σταρ λολίτα Vanessa Paradis. 

Ο Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής ήταν υποψήφιος για 5 βραβεία Cesar ενώ κέρδισε τον Χρυσό Κύκνο καλύτερης ρομαντικής ταινίας στο Cαbourg Film Festival». 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ - L' ARNACOEUR
Comedy, Romance | 2010 | Fr | 105΄
Σκηνοθεσία: Pascal Chaumeil
Παίζουν: Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier
21:30, Καφέ Σινέ, Δυτική Παραλία Καλαμάτας
Είσοδος 4 ευρώ, ελεύθερη για νέους κάτω των 18