Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 21:59

“Οδυσσέως Σχεδία” στο Κανάλι της Βουλής

ΔΗΠΕΘΕΚ 
Την περσινή θερινή παραγωγή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας, “Οδυσσέως Σχεδία”, του Ομήρου, σε μετάφραση Δημήτρη Μαρωνίτη και σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕΚ, Γιάννη Μαργαρίτη, θα παρουσιάσει το Σάββατο 20 Φλεβάρη, το Κανάλι της Βουλής. Η βιντεοσκόπηση της παράστασης έγινε όταν παρουσιάστηκε στην Αρχαία Μεσσήνη…

Σχετικά η Φάρις ανακοίνωσε: “Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 21.30 το Κανάλι της Βουλής θα προβάλλει την καλοκαιρινή  παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας "Οδυσσέως Σχεδία"

Η παράσταση παρουσιάστηκε σε πολλά αρχαία θέατρα και αρχαιολογικούς χώρους με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το Κανάλι της Βουλής μαγνητοσκόπησε την παράσταση στο υπέροχο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης και το Σάββατο πρόκειται να την προβάλλει.

Για όσους λοιπόν δεν πρόλαβαν να δουν την παράσταση και για όσους θα ήθελαν να την ξαναδούν δίνουμε ραντεβού το Σάββατο στις 21.30 στο Κανάλι της Βουλής.

Να σημειώσουμε ότι στις 20.30 πάλι από την συχνότητα της Βουλής θα προβληθεί σε επανάληψη η εκπομπή Θεατροσκόπιο αφιερωμένη στην ίδια παράσταση και στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας. 

Καλή θεατρική τηλεθέαση λοιπόν γιατί το Σάββατο το κανάλι της Βουλής θα γεμίσει από την θεατρική Καλαμάτα.

 

"Οδυσσέως Σχεδία"

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαργαρίτης

Μουσική: Δημήτρης Οικονομάκης

Σκηνικό και Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Παίζουν οι ηθοποιοί

Κώστας Αρζόγλου, Χρυσάνθη Δούζη, Στάθης Κόικας, Νίκος Καρδώνης”