Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:11

Τα «σκουπίδια» του Γιάννη Ξανθούλη από το «ΣΥΝ ΕΝΑ-Μιχάλης Τούμπουρος»

Τα «σκουπίδια» του Γιάννη Ξανθούλη από το «ΣΥΝ ΕΝΑ-Μιχάλης Τούμπουρος»

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Συνεχίζονται στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, με μεγάλη επιτυχία, μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, οι παραστάσεις του έργου «Σκουπίδια», του Γιάννη Ξανθούλη, από το θεατρικό σχήμα «ΣΥΝ ΕΝΑ-Μιχάλης Τούμπουρος», σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη και μουσική Μιχάλη Τούμπουρου.

Οι παραστάσεις γίνονται καθημερινά εκτός Δευτέρας και Τρίτης. Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι παραστάσεις ξεκινούν στις εννιά το βράδυ και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις οχτώ το βράδυ. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ και προπώληση γίνεται καθημερινά, από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο. Επίσης είναι δυνατή η κράτηση θέσεων, με τηλεφωνική επικοινωνία με τους αριθμούς 6934009629 και 6948202516. Σημειώνεται επίσης ότι για τα αμέα, τους φοιτητές, τους μαθητές, τους άνεργους, όπως και τους Συλλόγους, ισχύει μειωμένο εισιτήριο 10 ευρώ.

Το «ΣΥΝ ΈΝΑ-Μιχάλης Τούμπουρος» σημειώνει ότι «σε μια δύσκολη εποχή με πολλά και διάφορα θέματα να απασχολούν την ελληνική  κοινωνία, το ΣΥΝ ΕΝΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ και τα μέλη του πραγματοποιούν για το θεατρόφιλο κοινό, ένα ταξίδι στο χρόνο. Ένα ταξίδι στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον, με “όχημα” μια καυστική κωμωδία, ενός συγγραφέα που με μαεστρία “ξεδιπλώνει” τον εύστοχο και σπαρταριστικό σχολιασμό διαχρονικών και επίκαιρων καταστάσεων και θεμάτων. 

Οι θεατές της παράστασης, ξεχνιούνται για δύο περίπου ώρες από την καθημερινότητα και απολαμβάνουν μια σάτιρα επιθεωρησιακού χαρακτήρα, δοσμένη με κέφι, αμέτρητο γέλιο και με μια διαρκή εναλλαγή συναισθημάτων να υποδέχονται το ένα το άλλο».