Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 12:46

“Η συνάντηση” με τον Γιώργο Κιμούλη

“Η συνάντηση” με τον Γιώργο Κιμούλη

Η θεατρική παράσταση “Η Συνάντηση”, του Stephen Belber, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί με την Άννα Μονογιού και τον Στάθη Παναγιωτίδη, παρουσιάζεται στην καλαμάτα, στο Πνευματικό Κέντρο, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023. Τη μουσική της παράστασης έχει γράψει ο Διονύσης Τσακνής, ενώ τα κοστούμια επιμελήθηκε η Σοφία Νικολαΐδη… 

Η παράσταση έχει παρουσιαστεί στη Θεσαλονίκη, τον περασμένο Δεκέμβριο, στο θέατρο “Αμαλία”, ενώ το Φεβρουάριο θα παρουσιαστεί στην Αθήνα, στο θέατρο “Βικτώρια”. 

Η υπόθεση έχει ως εξής: Ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά, δέχεται στο χώρο του, την επίσκεψη ενός ζευγαριού που του ζητά μία συνέντευξη για το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή. Καθώς όμως εξελίσσεται η “συνέντευξη” αυτή, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του. H “Συνάντηση” είναι έργο που αποδεικνύει πως κανενός το παρελθόν δεν μπορεί διαγραφεί, υπενθυμίζοντας τη φράση του Σαίξπηρ στην Τρικυμία: “Το παρελθόν είναι πρόλογος”.

Εισιτήρια στο viva.gr
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τα μαγικά μαξιλάρια ''Saturday Night Live'' με τους The Same River »