Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 19:02

Συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ αύριο στην Κορώνη και τη Φοινικούντα

Συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ αύριο στην Κορώνη και τη Φοινικούντα

ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ 
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΟΣ

Σε λαϊκές συνελεύσεις που θα γίνουν αύριο στην Κορώνη και τη Φοινικούντα, καλεί τα μέλη, τους ψηφοφόρους και τους φίλους του ο ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Μεσσηνίας. Στους Γαργαλιάνους συγκροτήθηκε προσωρινή γραμματεία, η οποία διοργανώνει για την άλλη Παρασκευή ομιλία με τον καθηγητή στο Πολυτεχνείο Γιάννη Μηλιό.

Αύριο, Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 το απόγευμα ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στην Κορώνη, στον πολυχώρο «Κλάπα», με ομιλητή τον βουλευτή Θανάση Πετράκο. Στις 7.30 θα γίνει συνέλευση στη Φοινικούντα, με ομιλητή το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Μωρακέα.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν, ώστε με τις απόψεις, θέσεις και προβληματισμούς τους να συμβάλουν στην αμφίδρομη σχέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με την κοινωνία εν όψει της εκλαΐκευσης του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. και της εναλλακτικής πρότασης διεξόδου για το μέλλον της χώρας μας».
Όσον αφορά τους Γαργαλιάνους, η προσωρινή γραμματεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει δημόσια συζήτηση με τον Γιάννη Μηλιό, καθηγητή Οικονομικών στο Πολυτεχνείο, την ερχόμενη Παρασκευή, στις 8.00 το βράδυ, στη Βιβλιοθήκη της πόλης. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «θα συζητηθεί η εναλλακτική πρόταση της Αριστεράς για κατάργηση των μνημονίων και των συνεπειών τους και την πρόταση ανασυγκρότησης».