Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 18:43

Πρώτος σε ψήφους στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Μεσσήνιος Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος

Πρώτος σε ψήφους στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Μεσσήνιος Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος

ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο 
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δεν κατάφερε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος Σαββάτος, να κερδίσει την ψήφο των συναδέλφων του και έτσι δεν εξελέγη στο Εσωτερικό Συμβούλιο Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αντίθετα, πρώτος σε ψήφους ήρθε ο συμπατριώτης μας πρόεδρος...

...της Ιατρικής Σχολής, Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, γιος του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην προέδρου της Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κωνσταντίνου Δημόπουλου.
Πρώτος σε ψήφους εξελέγη ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, δεύτερος ο πρώην αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Κρεατσάς, τρίτος ο νυν αντιπρύτανης Θωμάς Σφηκόπουλος και τέταρτος ο Χαράλαμπος Παπαγεωργίου, κοσμήτορας της Φυσικομαθηματικής Σχολής.
Πέμπτη η νυν γραμματέας της Ομοσπονδίας των Καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣΔΕΠ) Ευγ. Μπουρνόβα, ενώ ακολουθούν η Βάσω Κιντή, αναπληρώτρια καθηγήτρια του τμήματος Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης, η Ελένη Ματζουράνη του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και η Γλυκερία Σιούτη, καθηγήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών.