Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 19:33

Συμφώνησαν τηλεφωνικώς να φτιάξουν νέο Περιφερειακό Ιατρείο στον Αριστομένη…

Συμφώνησαν τηλεφωνικώς να φτιάξουν νέο Περιφερειακό Ιατρείο στον Αριστομένη…

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟ 
ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ένα τηλεφώνημα φαίνεται ότι είναι αρκετό προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για να γίνουν έργα, παρότι δεν υπάρχει σάλιο… Σήμερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία του δημάρχου Μεσσήνης, Στάθη Αναστασόπουλου, με τον διοικητή του Νοσοκομείου, Γιώργο Μπέζο, συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί νέο Αγροτικό Ιατρείο στον Αριστομένη.

Το αίτημα έθεσαν στο δήμαρχο οι εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας Αριστομένους, ο πρόεδρος Βασίλης Καλογερόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Αγγελόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Φώτης Αντωνόπουλος και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπρατσιάκος.
Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και η υπόθεση της παραχώρησης του κτιρίου του πρώην κτηνιατρείου Αριστομένους στο Δήμο για τη μελέτη και κατασκευή Περιφερειακού Ιατρείου. Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε επικοινωνία με την Κτηματική Υπηρεσία προκειμένου να προσδιοριστούν οι  διοικητικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μεταβίβασης του ακινήτου στο Δήμο, καθώς και αντίστοιχη επικοινωνία με το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργο Μπέζο ο οποίος και εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη για τη λειτουργία Περιφερειακού Ιατρείου στον Αριστομένη. Πολύ σύντομα θα καθοριστούν οι ενέργειες ολοκλήρωσης της διαδικασίας, προκειμένου να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες μελέτες και να ληφθούν οι αντίστοιχες αδειοδοτήσεις με απώτερο στόχο την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ».