Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 16:16

Φτιάχνουν νέες υποδομές ενώ λείπουν γιατροί, νοσηλευτές, φάρμακα, υλικά...

Στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης οι εργασίες αναβάθμισης έχουν ξεκινήσει Στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης οι εργασίες αναβάθμισης έχουν ξεκινήσει

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ Π.Ι. ΜΕΘΩΝΗΣ
Η υγεία μπορεί να νοσεί αλλά τα έργα υποδομής που γίνονται ή έχουν δρομολογηθεί στο τομέα της υγείας είναι σημαντικά. Στις 2 Απρίλη δημοπρατείται η κατασκευή του νέου Περιφερειακού Ιατρείου στη Μεθώνη και ακολουθούν του Βλαχόπουλου, του Άρι, του Πεταλιδίου, της Βαλύρας και μετά του Κάμπου και της Κορώνης…

Ο προϋπολογισμός του νέου Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχόπουλου ανέρχεται στα 270.000 ευρώ και τόσο το συγκεκριμένο όσο και τα υπόλοιπα έργα έχουν ενταχθεί ή εντάσσονται στο ΕΣΠΑ με αποφάσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Μέχρι τώρα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αναβάθμισης στα Κέντρα Υγείας Πύλου και Αγίου Νικολάου Μάνης, ενώ για το αντίστοιχο έργο στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης οι εργασίες ξεκίνησαν αυτές τις ημέρες.
Τις  επόμενες ημέρες αναμένονται οι αποφάσεις ένταξης στο ΕΣΠΑ των Περιφερειακών Ιατρείων Βλαχόπουλου, Πεταλιδίου, Άριος, ενώ οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου με τις υπηρεσίες των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Δυτικής Μάνης ολοκληρώνουν και συμπληρώνουν τις μελέτες για τα Περιφερειακά Ιατρεία στην Κορώνη και τον Κάμπο.