Η συνέλευση των δημοτικών υπαλλήλων αποφάσισε για αύριο, Παρασκευή, να απέχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι από τα καθήκοντά τους, από την έναρξη του ωραρίου τους μέχρι τις 11 το πρωί, οπότε θα ξεκινήσει στάση εργασίας έως τη λήξη του ωραρίου.
Οι μόνες υπηρεσίες που θα λειτουργήσουν, αποφάσισε η γενική συνέλευση, είναι αυτές που παρέχουν κοινωνικό έργο.
Για τη Δευτέρα το Σωματείο αποφάσισε 24ωρη απεργία, ενώ για την Τρίτη οι δημοτικοί υπάλληλοι θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ.
Στη Γενική Συνέλευση μπήκαν και άλλες προτάσεις, όπως η συμμετοχή σε απεργία επ’ αόριστον, η οποία όμως δεν συνάντησε την αποδοχή της πλειοψηφίας.
Παράλληλα, οι δημοτικοί υπάλληλοι δήλωσαν συμμετοχή στη μετακίνηση που θα γίνει τη Δευτέρα στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο των εργαζομένων στους Δήμους.
Στ.Μ.