Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 22:42

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Τσώνη για το Δήμο Μεσσήνης

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Τσώνη για το Δήμο Μεσσήνης

ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
Και επισήμως ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, για το Δήμο Μεσσήνης, ο Γιώργος Τσώνης, δημοτικός σύμβουλος σήμερα της μείζονος μειοψηφίας. Όπως τονίζει, ο συνδυασμός που φτιάχνει θα είναι ενωτικός και ανεξάρτητος και καλεί τους συνδημότες του σε συμπόρευση…

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα την υποψηφιότητά τους για το Δήμο Μεσσήνης έχουν επίσης ανακοινώσει, επισήμως, ο νυν δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος και ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Σαμπαζιώτης.
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Τσώνη έχει ως εξής: «Μετά από πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά, στηριζόμενος στην εμπειρία μου αυτή, τη βαθειά μου γνώση για τα προβλήματα και τις ανάγκες του διευρυμένου Δήμου Μεσσήνης καθώς και την αστείρευτη αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα, ανδρώθηκα και δραστηριοποιήθηκα, μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να ηγηθώ μιας αυτοδιοικητικής προσπάθειας που θα δώσει ώθηση στο Δήμο μας.
Το εγχείρημά μου αυτό, το οποίο θα πλαισιωθεί και θα στηριχθεί από άξιους συνεργάτες μου που γνωρίζουν απ’ άκρη σ’ άκρη τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα αυτού του τόπου, που περικλείουν τα σύνορα του Δήμου Μεσσήνης, γνωρίζω ότι θα συναντήσει αντικειμενικές δυσκολίες, ιδιαίτερα την παρούσα περίοδο κατά την οποία η χώρα μας διέρχεται οικονομική κρίση.
Με την αγάπη μας όμως για το τόπο μας, τη γνώση και την εμπειρία μας για τα προβλήματα που βιώνει ο Δήμος και οι συμπολίτες μας και τη θέλησή μας να προσφέρουμε με όλες τις δυνατότητες που διαθέτουμε εγώ και οι συνεργάτες μου, ώστε ο Δήμος Μεσσήνης να αποκτήσει νέες δυνατότητες και προοπτικές, να είστε βέβαιοι ότι θα πραγματώσουμε το όραμά μας.
Σας καλώ όλους και ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους μας, στους οποίους προσβλέπουμε πολλά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, να συνταχθούν με τα οράματά μας. Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά δεν είναι εύκολα ούτε θα μας τα χαρίσουν. Θα τα πετύχουμε με μεγάλη προσπάθεια και πολύ κόπο. Γι αυτό σας θέλουμε δίπλα μας, συμπαραστάτες μας, στον κοινό σκοπό. Να στηρίξετε τον ενωτικό και ανεξάρτητο συνδυασμό μας, για να δώσουμε αναπτυξιακή διάσταση στο Δήμο μας. Να κάνουμε τον τόπο που ζούμε ομορφότερο, τη ζωή μας πιο ανθρώπινη, την προοπτική των παιδιών μας καλύτερη».