Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 21:44

Και στη Μεσσηνία θα απέχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι από την προετοιμασία των εκλογών

Σπύρος Σαρδέλης Σπύρος Σαρδέλης

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 
Με αποχή από τις εργασίες για την προετοιμασία και τη διενέργεια των εκλογών, απειλούν οι δημοτικοί υπάλληλοι της Καλαμάτας και όλων των Δήμων της Μεσσηνίας, ταυτιζόμενοι με τη σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας τους, η οποία καλεί την κυβέρνηση να καταβάλει το εκλογικό επίδομα σε όλους ανεξαιρέτως τους δημοτικούς υπαλλήλους διαφορετικά θα «μποϊκοτάρει» τις εκλογές.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος του Σωματείου των δημοτικών υπαλλήλων της Μεσσηνίας, Σπύρος Σαρδέλης, το εκλογικό επίδομα το δικαιούνται απόλυτα όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι, γιατί όλοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους, άλλοι για την ετοιμασία και την παράδοση του εκλογικού υλικού, άλλοι για την ετοιμασία των αιθουσών των εκλογικών τμημάτων, άλλοι για την εξυπηρέτηση των εκλογέων, άλλοι για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων κ.λπ.
Ως εκ τούτου ο κ. Σαρδέλης υπογράμμισε ότι το επίδομα πρέπει να καταβληθεί σε όλους τους υπαλλήλους και όχι σε μερικούς, όπως προσανατολίζεται το υπουργείο Εσωτερικών.
Ο πρόεδρος του Σωματείου τόνισε ότι σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις το επίδομα το έπαιρναν όλοι, στις τελευταίες εκλογές ωστόσο είχε ενταχθεί στα έξοδα κίνησης, τα οποία κόπηκαν εξ ολοκλήρου στο πλαίσιο των μέτρων για την περικοπή του ελλείμματος της χώρας.
Στ.Μ.