Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 02:40

"Επιστράτευση" Μπένου, Κατσιλιέρη, Γιαννακόπουλου από το τοπικό ΠΑΣΟΚ

ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 
ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Τους πολιτικούς που κυριάρχησαν στην τοπική πολιτική σκηνή τα χρόνια του ’90 και στις αρχές του 2000, επιστρατεύει το τοπικό ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθειά του να βελτιώσει την εκλογική του δυναμική. Έτσι, αύριο, Σάββατο, θα δώσουν συνέντευξη τύπου οι Σταύρος Μπένος, Πέτρος Κατσιλιέρης, Γιάννης Γιαννακόπουλος, μαζί και ο Γιώργος Κανελλόπουλος.

Η συνέντευξη θα δοθεί στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο «REX». 
Επίσης, σε μια προσπάθεια να ακουστούν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ στις νέες γενιές, η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα συναντήθηκε με τη νεολαία του κόμματος. Ζητήθηκε να υπάρχει συντονισμός της δράσης τους και να αναληφθούν πρωτοβουλίες για να αναπτυχθεί ο διάλογος με τη νέα γένια. Στη συνάντηση που έγινε προχθές βράδυ στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, μετά από έναν πλούσιο διάλογο, αναδείχτηκαν τα προβλήματα και αποφασίστηκε να γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα αναδεικνύουν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ στους νέους. 
Το ΠΑΣΟΚ, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, με τις ρεαλιστικές και υπεύθυνες προτάσεις του, υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες για παροχή παιδείας ανοικτών οριζόντων στη νέα γενιά και εγγυάται τη δημιουργία συνθηκών βιώσιμης απασχόλησης των νέων μέσα σε ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον ασφάλειας και ανάπτυξης.