Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 18:33

Αγώνας από το ΠΑΣΟΚ για την εκδήλωση της Πέμπτης με την Άννα Διαμαντοπούλου

Ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος κατά τη χθεσινοβραδινή ομιλία του στην Πύλο Ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος κατά τη χθεσινοβραδινή ομιλία του στην Πύλο

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΑΛΕΥΡΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ 
ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

Πυρετώδεις προσπάθειες, ώστε να στεφθεί με επιτυχία η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το βράδυ στην Παραλία, με ομιλήτρια την Άννα Διαμαντοπούλου, γίνονται από την τοπική κομματική οργάνωση.

Άλλωστε, κάλεσμα προσέλευσης στην εκδήλωση απεύθυναν και οι ομιλητές στη χθεσινοβραδινή προεκλογική συγκέντρωση, στην πλατεία της Πύλου. Εκεί μίλησαν οι ντόπιοι υποψήφιοι βουλευτές, Διονύσης Αλευράς και Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, ενώ στο ακροατήριο ήταν και άλλοι πέντε υποψήφιοι, οι Νάντια Γιαννακοπούλου, Δημήτρης Κουσελάς, Τάσος Αποστολόπουλος, Ευτυχία Γκραίκη και Στράτης Καλογερέας.
Απευθυνόμενοι οι ομιλητές στους πολίτες, ανέλυσαν τους λόγους για τους οποίους η χώρα οδηγήθηκε στις δεσμεύσεις του μνημονίου και άσκησαν δριμύτατη κριτική στη Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ για τις εύκολες, όπως τόνισαν, υποσχέσεις τους. Με έμφαση οι υποψήφιοι κ. Αλευράς και κ. Φιλιππόπουλος τόνισαν την ανάγκη να στηριχτεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και έστειλαν μήνυμα ελπίδας και προοπτικής.
Νωρίτερα, στις 6.30, στην Κυπαρισσία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών του κινήματος με κλιμάκιο της Ν.Ε. και με την παρουσία των υποψήφιων βουλευτών Δ. Κουσελά και Ν. Γιαννακοπούλου.
Στις δύο αυτές εκδηλώσεις τονίστηκε η αναγκαιότητα μαζικής συμμετοχής στην κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ στην παραλία της Καλαμάτας, την Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 21.00, με ομιλήτρια την Άννα Διαμαντοπούλου.
Αύριο, Τετάρτη, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί το πρωί υπηρεσίες και καταστήματα στην Καλαμάτα.