Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 16:48

Νέος ασφαλτοτάπητας στην Αριστομένους

Νέος ασφαλτοτάπητας στην Αριστομένους

ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 
ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Μέχρι αργά το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση της Αριστομένους, η οποία όμως θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία από τη Δευτέρα νωρίς το πρωί. Πιθανότατα αύριο θα γίνουν διαγραμμίσεις και την Κυριακή θα πλυθούν τα πεζοδρόμια.

Το κλείσιμο της Αριστομένους προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους επαγγελματίες, που τονίζουν ότι σε μια έτσι και αλλιώς κακή περίοδο ο τσίγκινος φράκτης μπροστά στις βιτρίνες ήρθε να κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη. Επιπλέον, οι επαγγελματίες διαμαρτυρήθηκαν, γιατί η δημοτική αρχή δεν τήρησε όσα αρχικά είχαν συμφωνηθεί, δηλαδή το «σπάσιμο» του κλεισίματος της Αριστομένους σε δύο δόσεις, ώστε να μην αποκλειστεί εντελώς το κέντρο της πόλης. Από την άλλη, ωστόσο, τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα και ο κεντρικός δρόμος δεν έμεινε κλειστός για περισσότερο από ένα μήνα.
Οι διαγραμμίσεις είναι απαραίτητο να γίνουν, ώστε να οριοθετηθούν οι θέσεις της ελεγχόμενης στάθμευσης και γι’ αυτό το λόγο ο δρόμος δεν θα δοθεί στην κυκλοφορία από αύριο.
Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα κλείσει η Σιδηροδρομικού Σταθμού, από τη Μητροπέτροβα μέχρι τη Γιατράκου, προκειμένου να εγκατασταθεί νέος αγωγός αποχέτευσης ομβρίων, και από τη Γιατράκου μέχρι την Κροντήρη, τμήμα που θα γίνει πεζόδρομος.
Στ.Μ.