Τρίτη, 15 Μαϊος 2018 13:15

Ο “ακηδεμόνευτος” Παν. Τζαβάρας συγχαίρει τη Ν. Κυριακοπούλου για τη νίκη της

Ο “ακηδεμόνευτος” Παν. Τζαβάρας συγχαίρει τη Ν. Κυριακοπούλου για τη νίκη της

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ν.Δ. 
Τις ευχαριστίες του σε όσους συμμετείχαν στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας, για την εκλογή των νέων εκπροσώπων των οργάνων του κόμματος στη Μεσσηνία, εκφράζει με μήνυμά του ο Παναγιώτης Τζαβάρας, υποψήφιος πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει. Συγχαίρει τη νικήτρια των εκλογών, Νατάσσα Κυριακοπούλου, σημειώνοντας ότι έδωσε “έντιμο αγώνα”, ενώ αφήνει αιχμές αναφέροντας ότι “κάποιοι συλλογίζονται με όρους εξάρτησης, ήταν δύσκολο να κατανοήσουν ότι ήμασταν και παραμένουμε αυτόφωτοι και ακηδεμόνευτοι”...

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Παναγιώτη Τζαβάρα, ο οποίος έλαβε 939 ψήφους έναντι 1.154 που έλαβε η Νατάσσα Κυριακοπούλου, έχει ως εξής: “Η επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών βρίσκει όλους εμάς τους νεοδημοκράτες ενωμένους και μονιασμένους και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού ο πλούτος  της Νέας Δημοκρατίας, είναι η δυνατότητά της να συνθέτει τόση μεγάλη ποικιλία προσωπικοτήτων και ιδεών. Περίπου 2200 μέλη έδωσαν το παρών στο κάλεσμα για μαζική συμμετοχή και έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή: ενωμένοι να προχωρήσουμε στην δημιουργική ανανέωση και τη διεύρυνση, ώστε σύντομα η Νέα Δημοκρατία να γίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Η παράταξη που θα δώσει αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης στη χώρα.

Οι συνεργάτες μου και εγώ, δώσαμε ένα δύσκολο και αποφασιστικό αγώνα με εντιμότητα και πολιτικό πολιτισμό. Επειδή κάποιοι συλλογίζονται με όρους εξάρτησης, ήταν δύσκολο να κατανοήσουν ότι ήμασταν και παραμένουμε αυτόφωτοι και ακηδεμόνευτοι. Εκφράζουμε το νέο, το σύγχρονο και το πνεύμα ανανέωσης που διακρίνει πλέον τη Νέα Δημοκρατία. Υπηρετούμε με πίστη αξίες όπως η αλήθεια, η ηθική, η αξιοκρατία και η εντιμότητα. Για αυτές τις αξίες αγωνιζόμαστε και θα το κάνουμε χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου και τα μέλη του ψηφοδελτίου που με στήριξαν. Χάρη σε αυτούς, οι ιδέες μας έφτασαν σε κάθε άκρη της Μεσσηνίας και ενέπνευσαν τους φίλους της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης να έρθουν μαζί στο δρόμο προς τη νίκη.

Οφείλω να ευχαριστήσω και όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ό,τι κι αν ψήφισαν, όποιον κι αν υποστήριξαν, τους βεβαιώνω ότι είμαστε μαζί. Ενωμένοι. Ο σκοπός μας είναι ένας. Να εκφράσει η Νέα Δημοκρατία όλες τις δυνάμεις του τόπου που βρίσκονται απέναντι στο λαϊκισμό μιας ανίκανης κυβέρνησης.

Επίσης θέλω να συγχαρώ την κα Ν. Κυριακοπούλου και να την ευχαριστήσω για τον έντιμο αγώνα που διεξήγαγε.

Τέλος, ένα ακόμη ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένεια μου. Χωρίς την αγάπη τους και τη στήριξη τους δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ.

Βγαίνω από αυτή τη διαδικασία πιο δυνατός. Το ταξίδι για μια καλύτερη Νέα Δημοκρατία και ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, μόλις έχει αρχίσει. Το αίτημα για ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και οργανωτικές δομές είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε δύναμη αντίστασης. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες. Το έχει πετύχει στο παρελθόν, θα το κάνει και τώρα”.

Παναγιώτης Ε. Τζαβάρας