Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 16:58

“Κυνηγητό και πρόστιμα” από το δήμαρχο κατά του Φεστιβάλ της ΚΝΕ

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αφίσες για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο του Λιμενικού στις 7 και 8 Σεπτέμβρη, κατεβάζουν οι δημοτικοί αστυνόμοι με εντολή του δημάρχου, Παναγιώτη Νίκα. Με σχόλιό της η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ μιλάει για κατάντια της δημοτικής αρχής και καλεί το δήμαρχο αντί να κατεβάζει αφίσες πολιτικών κομμάτων να προετοιμάζει την πόλη για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, περιγράφει το ύφος κάποιων δημοτικών αστυνόμων και καλεί το λαό να μην δείχνει ανοχή σε τέτοια φαινόμενα…

Το σχόλιο της Τ.Ε. του ΚΚΕ με τίτλο “Σχόλιο της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ για την κατάντια της δημοτικής αρχής” έχει ως εξής: “Η Δημοτική αρχή, αντί να κατεβάζει τις αφίσες που ενημερώνουν για το φεστιβάλ της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 - 8 Σεπτέμβρη, ας ασχοληθεί με την προστασία από τις πυρκαγιές, ας καθαρίσει τα χόρτα από τις πλατείες που δεν είναι στο κέντρο, ας καθαρίσει τα ρέματα και τους υπονόμους γιατί έρχονται βροχές, ας ασχοληθεί με τα σχολεία που ανοίγουν σε λίγες μέρες και με ότι άλλο αφορά τις ανάγκες του λαού.

Όμως, η μόνη της έγνοια, είναι να στέλνει τη δημοτική αστυνομία να κόβει στα μουλωχτά πρόστιμα στο λαό και μάλιστα με ύφος σύγχρονου κοτζαμπάση και να κατεβάζει αφίσες πολιτικών κομμάτων.

Να θυμίσουμε ότι για το φεστιβάλ χορού ο Δήμαρχος γέμισε την πόλη με πολύχρωμες σημαίες, κάνοντας την να μοιάζει με τσίρκο, ενώ για το φεστιβάλ της ΚΝΕ, έχει εξαπολύσει κυνηγητό και πρόστιμα.